LJETO U JARKIM BOJAMA S GUESS POTPISOM - BIGportal.ba
Oglasi PR Oglasi

LJETO U JARKIM BOJAMA S GUESS POTPISOM

Guess kolekcija za nadolazeće ljeto donosi ultimativne modne komade u jarkim bojama. Guess je za ljeto pripremio sve što vam je potrebno za moderan izgled. Za poslovne prilike koje dozvoljavaju nešto opušteniji stil odaberite džins ili kombinezon u crvenoj boji s cvjetnim uzorkom, obje varijante su urbane, a u njima…

Guess kolekcija za nadolazeće ljeto donosi ultimativne modne komade u jarkim bojama. Guess je za ljeto pripremio sve što vam je potrebno za moderan izgled. Za poslovne prilike koje dozvoljavaju nešto opušteniji stil odaberite džins ili kombinezon u crvenoj boji s cvjetnim uzorkom, obje varijante su urbane, a u njima ćete se osjećati ugodno tijekom cijelog dana. Ako je potrebno, jednobojni sako kombinezonima će dati ozbiljniju, poslovnu notu, kao i sandale na visoku petu.

Ljeto je nezamislivo bez kupaćeg kostima, a Guess u novoj kolekciji donosi vječni klasik – prugasti jednodjelni kupaći kostim.

Modne kombinacije začinite upečatljivim dodacima poput torbica i ruksaka s cvjetnim motivima koji će upotpuniti svaku odjevnu kombinaciju.

Za moderan izgled tu su žute Guess sandale na visoku petu s kaišićem oko gležnja, a kako biste bili zavodni i na plaži, odaberite jednodijelni žuti kupaći kostim s bijelim prugama.

Top sedam komada za trendi ljeto potražite u najbližem Guess store-u.

PRODAJNA MJESTA GUESS :

Banja Luka – Delta planet, Bulevar srpske vojske 8

Brend je dostupan i u FASHION&FRIENDS radnji – Banja Luka – Delta planet, Bulevar srpske vojske 8

Danas objavljeno

Sve je lakše uz plan B! Objedinite finansijske obaveze Addiko kreditom do 50.000 KM uz fiksnu kamatnu stopu

Vanja A

Novoj banci uručena Plaketa za odgovornog poreskog obveznika

Vanja A

Zlatni BAM za Novu banku

Vanja A

Ostavite komentar