12. Aprila 2021.

Ljepota Madonine ćerke Lurd pala u drugi plan

Big Portal

Lurd Leon je prelepa devojka i ponosno se slika sa majkom Madonom (62). Mnogi su iznenađeni koliko njih dve liče, odnosno činjenicom da je Lurd ista majka na početku karijere.

Slikale su se u vrtu, a Lurd nosi jednostavnu zelenu haljinicu, dok je Madona obučena u belu dugačku haljinu.Madona je ukrasila platinastu kosu cvetnim vencem, a Lurd ima talasastu crnu kosu.

– Kao delovi tvog srca koji hodaju van tebe #lola – Madona je ovim potpisom objavila sliku juče.Šiške ispod miške”Šiške ispod miške” su se prvi put pojavila u Tulumu, u Meksiku, 30. janaura. Lurd se tada pojavila u narandžastom bikiniju i sa dlakama ispod pazuha. Do plaže je stigla sa dečkom DžOnatanom Punjom koji ju je sve vreme ljubio i grlio.

Svi su šokirani bujnim žbunom ispod pazuha

Lola je nadimak njene ćerke koji su joj izmislili Madona i otac kubanski trener Karlos Leon. Madona toplo grli ćerku koja nosi malu tašnicu i velike alke na ušima. Upravo pogled na tašnu otkriva strašnan detalj!

Ženo kupi brijač!

Većina komentara je pozitivna i pohvaljuju lepotu majke i ćerke, kao i snagu pozante majke. Međutim, jedan deo je primetio dlake ispod pazuha, pa su kritikovali Lurd zašto se odlučila da “gaji žbun” ispod pazuha. Naravno, preporučili su joj da kupi brijač.

– Godine 2021. ljudi su i iznenađeni kada odrasla žena ima dlake ispod pazuha – piše u najblažem komentaru.

– Šta gledate u dlake ispod pazuha, divite se kompletnoj slici – odgovorio je drugi.

https://www.instagram.com/p/CNg3lcjBO2N/?utm_source=ig_embed

U međuvremenu Madona je uspela ponovo da privuče pažnju javnosti dugačkom platinastom kosom.

– Baš dobro mirišem – napisala je Madona ispod slike.

https://www.instagram.com/p/CMiOBoaBsuf/?utm_source=ig_web_copy_link

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare