25. Marta 2020.

LJEKARI SAVJETUJU PENZIONERE” Fond PIO RS aktivirao kol-centar

Big Portal

Kol centar za savjetovanje penzionera počeo je sa radom u Fondu PIO Republike Srpske na lokacijama u Banjaluci i Bijeljini i to radnim danima od 8.00. do 16.00 časova.

Milić je napomenuo da će penzioneri, pozivom na telefon ili pisanjem na mejl, za sagovornike imati iskusne ljekare, specijaliste sa dugogodišnjim iskustvom koji će ljubazno saslušati i pružiti korisne informacije, savjete, preporuke i drugu stručnu informativnu pomoć u vezi sa ponašanjem penzionera u sprečavanju širenja virusa korona.

– Ljekari će i odgovarati na pitanja u vezi sa problemom samoće u izolaciji i svim drugim problemima koji opterećuju penzionere, a tiču se njihovog fizičkog i mentalnog zdravlja – rekao je Milić.
On je naglasio da savjete mogu dobiti i osiguranici po pitanju podnošenja zahtjeva za ostvarivanje prava na invalidsku penziju u periodu vanredne situacije, kada su rad sa strankama i neposredno podnošenje zahtjeva privremeno obustavljeni zbog mogućnosti širenja virusa korona.

Kontakt telefoni i adrese za elektronsku komunikaciju sa kol centrom Fonda PIO Republike Srpske “LJekari savjetuju penzionere” su u Banjaluci 051/247-814, a u Bijeljini 055/490-950 ili 055/490-965, lokal 1252.

Imejl na koji se penzioneri mogu obratiti Fondu PIO u vezi sa ovim pitanjima je ljekari.savjetuju@fondpiors.org

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare