Ljekari došli na skup antivakcinaša, a epilog je "neočekivan" - BIGportal.ba
Svijet Vijesti

Ljekari došli na skup antivakcinaša, a epilog je “neočekivan”

Grupa američkih ljekara koji su prisustvovali antivakserskom skupu u državi Florida, bili su pozitivni na koronavirus nekoliko dana nakon prisustvovanja samitu.

Prema izveštajima “Dejli bista”, lekari su se razboleli ranije ovog meseca, posle boravka na skupu gde se pričalo o alternativnim načinima lečenja i zaštite protiv kovida.

Organizator skupa Džon Litel rekao je da je sedam lekara bilo pozitivno od 800-900 učesnika skupa, preneo je “Hil”.

On je dodao da nije smatrao da će konferencija postati žarište i kaže da veruje da su se inficirani doktori zarazili u svojim državama i pre nego što su došli na skup.

Među zaraženim doktorima je i Brus Boroš, kardiolog, koji se zalaže za upotrebu ivermektina kao efikasnog načina lečenja protiv kovida.

“Supruga i ja smo počeli da pijemo ivermektin pre 16 meseci. Nikada se nisam osetio zdravije u životu”, rekao je Boroš na skupu, prema saznanjima “Dejli bista”. Navodi se da se od kovida razboleo dva dana kasnije.

On je rekao da je bio ljut što je njegov otac (97) primio vakcinu, rekavši da mu je “ispran mozak” i dodao da mu je otac umro na dan konferencije. Litel je izjavio da se lekari leče ivermektinom i da se “Brus oseća dobro”.

Danas objavljeno

Lajčak i Eskobar danas u Prištini

Zeljka

Jedna osoba teško povrijeđena u udesu kod Doboja

Zeljka

Poginule ćerka i unuka Trampovog donatora

Zeljka

Ostavite komentar