27. Marta 2019.

Liz Harli u legendarnoj Versace haljini – 25 godina kasnije

Big Portal

Engleska glumica i zvijezda serije “The Royals” je za aprilsko izdanje magazina Harper’s BAZAAR pozirala u gotovo identičnoj Versace haljini sa zihernadlama. Iako je ova legendarna haljina do sad nekoliko puto doživjela svoju reinkarnaciju (razne zvijezde su nosile slične kreacije) Liz je ponovo pokazala da niko ne umije da je nosi tako dobro poput nje.

https://www.instagram.com/p/BvdF05QJw93/?utm_source=ig_web_options_share_sheet

Legendarna haljina je ovog puta uparena sa otvorenim crnim sandalama, razbarušenom kosom, zlatnim nakitom i nešto jačom šminkom. Jasno je da danas ovakva kreacija ne bi izazvla nikakav skandal na bilo kom događaju (jer ipak živimo u svijetu u kojem je Lejdi Gaga prošetala šniclu na glavi i svi su prešli preko toga), ali tek nakon što čujete kako su izgledale pripreme za to glamurozno veče 1994, shvatićete koliko su se stvari zaista promijenile.

Сродна слика

“Uopšte nisam bila sprmna za sve što se izdešavalo te večeri. Hitno mi je bila potrebna haljina za Hjuovu premijeru, a ja tih dana baš ništa nisam znala o modi. Sjećam se da sam otišla u neku kancelariju, gdje su bukvalno izvukli ovu haljinu iz velike, bijele plastične kese. Odnijela sam je kući i sama sredila šminku i frizuru. Sve vrijeme sam se svađala sa Hjuom oko toga ko će stati ispred ogledala, a čak nismo imali ni veliko ogledalo za cijelu dužinu tijela tada, u našem malom jednosobmom stanu”, prisjetila se Liz u iskrenom intervjuu i dodala da su stvari tih dana bile mnogo manje glamurozne nego danas.

Ostatak je istorija – Liz i Hju, koji su bili u vezi 13 godina, pojavili su se na premijeri, fotografi su odradili svoje i haljina je postala jedna od najprepoznatljivijih kreacija u istoriji.

Резултат слика за 4 wedding and funeral

Iako je haljina koju je nosila na snimanju za Harper’s BAZAAR replika originala, glumica kaže da i dalje može da uđe u istu onu kreaciju koju je nosila 1994.

Резултат слика за elizabeth hurley

Ali, dodaje, to što može da je obuče, ne znači da bi je ikada ponovo nosila jer “ne bi bilo primjereno”.

Резултат слика за elizabeth hurley

Izvor: Noizz.rs

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare