Lisa Su je ponovo potvrdila 'Big Navi' i Zen 3 za 2020. godinu - BIGportal.ba
Hardware i software Tehnologija

Lisa Su je ponovo potvrdila ‘Big Navi’ i Zen 3 za 2020. godinu

Tokom The Bring Up serijala, koji se prikazuje na AMD-ovom YouTube kanalu, CEO kompanije Lisa Su je još jednom potvrdila da ćemo vidjeti još moćnije Radeon grafičke karte tokom ove godine. Su je takođe potvrdila i da se tokom 2020. očekuje Zen 3, za koji je istaknuto da je u veoma dobrom stanju.

Vidljivo je na Twitteru i Rediitu da su ljudi zainteresovani za Big Navi. Mogu da kažem da ćete videti Big Navi tokom 2020. godine. Postoje i oni koji su zainteresovani da saznaju više o Zen 3, a takođe mogu da kažem da rad na Zen 3 arhitekturi veoma dobro napreduje im radujem se tome da više o ovome otkrijemo kasnije tokom 2020. godine“, istakla je Su.

Sem potvrde objave Big Navi rešenja, Lisa Su nije otkrila nikakve detalje. Moguće je da će više informacija biti poznato tokom E3 konferencije, zasnovano na praksama kompanije AMD iz prošlosti. Tokom prošlogodišnjeg New Horizon Gaming događaja, AMD je predstavio Navi 10 i RX 5000 seriju grafičkih karti.

Kada su u pitanju CPU objave, AMD uobičajeno rezerviše Computex kao mesto gde predstavlja nova rešenja iz domena procesora i matičnih ploča.

Izvor: Benchmark/TechSpot

Danas objavljeno

Ovo je mobilni GPU koji će promijeniti igranje na telefonima

Vanja A

Ovaj telefon je zlatni rudnik za hakere čak i kada je ugašen

Vanja A

Square Enix je najavio dvije iznenađujuće igre za Nintendo Switch

Zeljka

Ostavite komentar