Lindzi Von nastupila kao model na virtuelnoj Pariskoj nedelji mode - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Lindzi Von nastupila kao model na virtuelnoj Pariskoj nedelji mode

Olimpijska skijašica Lindzi Von, koja se oprostila od skijanja 2018. godine, pojavila se u nedelju kao model u promotivnom filmu za novu kolekciju američkog dizajnera Toma Brauna na Pariskoj nedelji mode.

Pariz je još jedan u nizu modnih centara koji su ove godine bili primorani da svoja tradicionalna izdanja Nedelje mode realizuju u virtuelnom obliku zbog restriktivnih mera uvedenih zbog pandemije koronavirusa.

Iz istog razloga, mnogi dizajneri su odabrali promotivne video spotove kao način predstavljanja svojih novih modnih kolekcija.

Među njima je i američki dizajner Tom Braun. Za model svoje najnovije kolekcije izabrao je olimpijsku skijašicu Lindzi Von.

Braunov promotivni film za kolekciju jesen/zima 2021. prikazuje Von u glomaznoj haljini, pa u košulji sa belom kragnom i crnom leptir mašnom.

Lepa skijašica u filmu helikopterom stiže do vrha skijaške staze, zatim odbacuje haljinu i spušta se niz skijašku stazu u dugoj jakni sa prugastim detaljima i naboranom suknjom.

“Želeo sam da osmisim prelepu sliku Von u njenom okruženju i tako isprepletem svoj svet sa njenim”, rekao je Braun o radu sa skijašicom.

“Nova sezona počela je vrlo jednostavnom idejom: kombinacijom krojačkog zanata i ekstremnog skijanja”, objasnio je.

Rad sa Olimpijcima deo je Brounovih poslovnih planova za tekuću godinu. Rekao je da voli da radi sa sportistima jer ga oni najviše inspirišu.

Ranije je sarađivao sa mačevaocem Rajsom Imbodenom i atletičarkom Kendal Baisden u stvaranju modne kolekcije za proleće/leto 2021.

Danas objavljeno

Izgubljena torbica sa svim stvarima vraćena ženi posle 65 godina!

Vanja A

Jedna od najbržih žena svijeta

Vanja A

Vaš stav o NOVCU može biti razlog zašto ga NEMATE – evo šta kažu stručnjaci

Vanja A

Ostavite komentar