9. Maja 2021.

Linda Evans o napuštanju „Dinastije“: Željela sam više od života

Big Portal

„Nismo imale nijednu ličnu svađu za devet godina koliko smo zajedno radile seriju“, rekla je glumica nedavno za Closer Weekly, piše Fox News.

„Samo dok su kamere bile uključene, pisalo je da se tučemo“, rekla je.

Sedamdesetosmogodišnja glumica je rekla da joj je bilo prijatno da snima udarce.

„Scene tuče su nezgodne jer imate dijalog dok se druge stvari dešavaju“, objasila je Evans.

„Ali mi je bilo prijatno s vratolomijama. Džoan voli verbalne konfrotnacije, ne fizičke, pa je bilo izazovnije za nju, ali je bila borac. Uvek je bilo mnogo smeha, jer je bilo toliko apsurdno“, kaže ona.

Glumica ima čak i omiljenu scenu tuče sa Aleksis Karington Kolbi (Kolins).

„Mislim da je jezerce bilo najzanimljivije, jer je bilo izazov“, kaže Evans.

„Bilo je svega metar i po duboko, tako da smo morane budemo na rukama i nogama da bismo se tukle. Snimanje je trajalo ceo dan, ali smo se zabavile“, kaže.

Međutim, Evans je napustila seriju godinu dana pre nego što se završila, 1989. godine.

„Poslednje tri godine Dinastije bili smo toliko uspešni, da nisam imala slobodnih dana. Ne žalim se, jer je to bio dar od Boga, ali sam znala da želim više od života. Ipak, nisam znala da se serija završava, inače bih ostala i poslednju godinu“, kaže.

„Zapravo, nisam računala na takvo povlačenje, posle toliko godina u takvoj bliskosti sa svima, to je postala moja porodica. Otišla sam u tugu što nisam ostala“, kaže.

Evans je takođe istakla da je producent Aron Speling rizikovao s njom kad je prvi put uzela ulogu Karington.

„Imala sam skoro 40, i blagoslove bio Aron Speling, jer me je odabrao u tim godinama, umesto nekog mlađeg. Takođe i Džoan Kolins u njenim. Rizikovao je sa dve takoreći starije žene. Bilo je to potpuno ostvarenje sna“, kaže.

Evans je razvila blizak odnos i sa kolegom Džonom Forsajtom koji je igrao ulogu Blejka Karingtona. Glumac je preminuo 2010. godine u 93. godini.

„Bio je najdivnije, šarmantno, prelepo ljudsko biće. Oženio je predivnom ženom, Džuli. Slagali smo se jako dobro. Godinama smo putovali po svetu zajedno. Bili smo jako bliski prijatelji“, kaže Evans.

Ovih dana, Evans se zanima tražeći nove uloge i pričajući s ženama. Kaže da je „srećno sama“. Bila je udata dva puta, za Džona Dereka od 1968. do 1974. godine i za Stena Hermana pd 1975. do 1979. godine.

„Nikad nisam znala da biti sam može biti tako predivno. Bogata sam jer imam porodicu i prijatelje koji žive oko mene. Sestra mi je na jednoj strani, nećak na drugoj. Jedna od mojih najražih prijateljica se nedavno preselila jedan ćošak dalje. Ne moramo da imamo muškarca da budemo srećne, ne da ne treba da budete s muškarcem, ali ja sam jednostavno srećna“, kaže Evans.

Izvor: N1

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare