13. Augusta 2021.

Lin Spirs: “Zadovoljna sam ishodom”; advokat: “Ovo je potvrda za Britni”

Big Portal

Očekuje se da će se o ovoj stvari raspravljati i potencijalno okončati tokom sudskog ročišta 29. septembra.

Ubrzo nakon što se vest pročula, Britnina mama je reagovala preko advokata.

“Lin Spirs je zadovoljna što je Džejmi pristao da se povuče”, rekao je njen advokat u izjavi za medije, u kom se dodaje:

“Lin je ušla u ovo konzervatorsko telo da bi zaštitila svoju ćerku pre gotovo 3 godine. Ostvarila je ono što je naumila. Neće imati više komentara.”

Još 26. jula, Britnin novi advokat Metju Rozengart podneo je zvaničnu sudsku tužbu sa zahtevom da se Džejmi ukloni kao konzervator njene zadužbine. Rozengart je prokomentarisao Džejmijev najnoviji pravni potez.

“Zadovoljni smo što su gospodin Spirs i njegov advokat danas u podnesku priznali da mora biti uklonjen sa te funkcije. To je potvrda za Britni”, rekao je on 12. avgusta, pa dodao: “Razočarani smo, međutim, njihovim sramotnim napadi na gđu Spirs i druge.”

Podsetimo, advokat Džejmija Spirsa je podneo dokumenta u kojima se navodi da nema osnova za suspendovanje ili uklanjanje g. Spirsa kao staratelja imanja i vrlo je diskutabilno “da li će promena staratelja u ovom trenutku biti u najboljem interesu gospođe Spirs”.

“Ipak, iako je gospodin Spirs neprestana meta neopravdanih napada, on ne veruje da bi javna bitka sa njegovom ćerkom oko njegove stalne uloge kao staratelja bila u njenom najboljem interesu. Dakle, iako se mora osporiti za ovu neopravdanu peticiju za njegovo uklanjanje, gospodin Spirs namerava da radi sa sudom i novim advokatom njegove ćerke na pripremi za uredan prelazak na novog staratelja”, navodi se u dokumentu.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare