Lin Spirs: "Zadovoljna sam ishodom"; advokat: "Ovo je potvrda za Britni" - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Lin Spirs: “Zadovoljna sam ishodom”; advokat: “Ovo je potvrda za Britni”

Otac Britni Spirs, Džejmi, povlači se sa funkcije staratelja pop pevačice nakon 13 godina, a na ovu vest reagovala je i Britnina majka Lin, kao i advokat Metju Rozengart.

Očekuje se da će se o ovoj stvari raspravljati i potencijalno okončati tokom sudskog ročišta 29. septembra.

Ubrzo nakon što se vest pročula, Britnina mama je reagovala preko advokata.

“Lin Spirs je zadovoljna što je Džejmi pristao da se povuče”, rekao je njen advokat u izjavi za medije, u kom se dodaje:

“Lin je ušla u ovo konzervatorsko telo da bi zaštitila svoju ćerku pre gotovo 3 godine. Ostvarila je ono što je naumila. Neće imati više komentara.”

Još 26. jula, Britnin novi advokat Metju Rozengart podneo je zvaničnu sudsku tužbu sa zahtevom da se Džejmi ukloni kao konzervator njene zadužbine. Rozengart je prokomentarisao Džejmijev najnoviji pravni potez.

“Zadovoljni smo što su gospodin Spirs i njegov advokat danas u podnesku priznali da mora biti uklonjen sa te funkcije. To je potvrda za Britni”, rekao je on 12. avgusta, pa dodao: “Razočarani smo, međutim, njihovim sramotnim napadi na gđu Spirs i druge.”

Podsetimo, advokat Džejmija Spirsa je podneo dokumenta u kojima se navodi da nema osnova za suspendovanje ili uklanjanje g. Spirsa kao staratelja imanja i vrlo je diskutabilno “da li će promena staratelja u ovom trenutku biti u najboljem interesu gospođe Spirs”.

“Ipak, iako je gospodin Spirs neprestana meta neopravdanih napada, on ne veruje da bi javna bitka sa njegovom ćerkom oko njegove stalne uloge kao staratelja bila u njenom najboljem interesu. Dakle, iako se mora osporiti za ovu neopravdanu peticiju za njegovo uklanjanje, gospodin Spirs namerava da radi sa sudom i novim advokatom njegove ćerke na pripremi za uredan prelazak na novog staratelja”, navodi se u dokumentu.

Danas objavljeno

Megan Foks na zabavu došla vezana lancem sa momkom

Vanja A

Princ William otkrio kako izgledaju luda i bučna jutra u njegovoj porodici, ali i zbog čega se njihova djeca najviše svađaju

Vanja A

10 savjeta kako da potrošiš manje u trgovini

Vanja A

Ostavite komentar