"Lijevo kokain, desno trava, u sredini žene – to nikada nisam vidio" - BIGportal.ba
Košarka Sport

“Lijevo kokain, desno trava, u sredini žene – to nikada nisam vidio”

Majkl Džordan, najbolji košarkaš svih vremena, potvrdio je u dokumentarcu “Poslednji ples” da je Čikago u vreme njegovog dolaska bila neozbiljna ekipa.

Napomena: Vest sadrži detalje iz dokumentarca i ko ga nije pogledao možda ne želi da pročita “spojlere”.

Čikago Bulsi bili su franšiza pred gašenjem, mali broj ljudi pratio je košarku u državi Ilinois i postoji priča da su tim nazivali “Putujući cirkus kokaina”.

Za sredinu 80-tih godina prošlog veka kažu da je bila zlatno doba kokaina, koristio se masovno među košarkašima i Džordan je odmah mogao da se uveri u to.

“Ulazim u sobu i tamo je praktično ceo tim. Video sam stvari koje u dotadašnjem životu nikada nisam. Sa jedne strane su bile linije (za kokain), na drugoj su bili oni koji su pušili travu, dok su u sredini bile žene”, rekao je Džordan u dokumentarcu.

Majkl je pre toga tri godine proveo na koledžu Severna Karolina koji je bio zdrav program u kojem su se vrednovale prave stvari.

“Prvo što sam rekao je – ‘izlazim’. Iz razloga jer ako sada dođe policija, kriv sam kao i svi ostali u sobi. Od tog trenutka sam manje više bio sam”.

Džordanov saigrač Rod Higins potvrdio je da Majkl u prvoj godini nijednom nije bio na žurci tima.

“Bilo šta da neko radi van terena, on nije bio deo toga, nije želeo to da radi. Đus od narandže i 7-up su bila njegova pića”.

Danas objavljeno

Medvedev na terenu spomenuo Đokovića i izazvao buru u Melburnu

Zeljka

Od 0:2 do 3:2 za polufinale: Medvedev poslije preokreta bolji od Alijasima!

Zeljka

Kovačević: Lazetić nije Vlahović, više je kao Ibrahimović

Zeljka

Ostavite komentar