"Lijepo mi je u Lesteru, što bih išao u Arsenal?" - BIGportal.ba
Fudbal Sport

“Lijepo mi je u Lesteru, što bih išao u Arsenal?”

Menadžer Lestera Brendan Rodžers poručio je da je zadovoljan poslom na “King Pauer” stadionu i da nema nameru da preuzme kormilo Arsenala.

Ostrvski mediji su proteklih dana spekulisali da bi bivši menadžer Seltika i Liverpula mogao da na klupi “tobdžija” nasledi Unaja Emerija kojem je uručen otkaz.

Međutim, Rodžers je sve te priče prekinuo najavivši da ima nameru da još dugo bude na klupi popularnih “lisica”.

Poruka je jasna i znam da će me o tome pitati sve dok neko ne bude imenovan za menadžera Arsenala. Ipak, sve je vrlo prosto, ja sam srećan ovde gde sam sada“, rekao je Rodžers.

Doneo sam odluku još pre devet meseci da dođem ovde. Imao sam jasnu nameru da ovaj klub vratim u vrh gde je i bio pre nego što sam došao. Želeo sam da vodim grupu igrača koji imaju veliki potencijal. Zašto bih išao bilo gde?, dodao je stručnjak iz Severne Irske.

Rodžers kaže i da ima nameru da ispuni ugovor do kraja.

U Seltiku sam bio tri godine i neko može da kaže posle toga, u redu, Arsenal je veliki klub, instutucija i slično… Ipak, sve je u tome gde ste srećni, a ja ne mogu biti srećniji nego što sam ovde. Ugovor mi traje do 2022. i niko iz kluba mi nije rekao da žele da me razreše dužnosti“, zaključio je Rodžers.

Danas objavljeno

Liverpul izbacio Milan, Grizman heroj u Portu

Vanja A

Real sa Jovićem nadigrao Inter, “petarda” Dortmunda za oproštaj

Vanja A

Rukometašice se držale 18 minuta, ubjedljiv poraz od Rusije

Vanja A

Ostavite komentar