"Lijepa kao go u 93. minuti": Cura Cristiana Ronalda oduševila vrućim fotkama - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

“Lijepa kao go u 93. minuti”: Cura Cristiana Ronalda oduševila vrućim fotkama

ZAHVALJUJUĆI jogi i zdravoj ishrani, 25-godišnja Georgina Rodríguez izgleda bolje nego ikad, a zahvaljujući nedavnoj odluci suda o nedostatku dokaza, više se ne mora brinuti da će njezin dečko Cristiano Ronaldo zbog silovanja završiti iza rešetaka. U čast svemu tome, pao je i novi izazovni fotosession. “Lijepa si kao go u…

ZAHVALJUJUĆI jogi i zdravoj ishrani, 25-godišnja Georgina Rodríguez izgleda bolje nego ikad, a zahvaljujući nedavnoj odluci suda o nedostatku dokaza, više se ne mora brinuti da će njezin dečko Cristiano Ronaldo zbog silovanja završiti iza rešetaka. U čast svemu tome, pao je i novi izazovni fotosession.

“Lijepa si kao go u 93. minuti”, piše joj jedan očarani obožavatelj ispod fotografije na kojoj u gaćicama i sportskom grudnjaku pozira u zalazak sunca. “Svaki put ubiješ”, dodaje drugi, a treći zaključuje: “Mama mia, Ronaldo je srećan čovjek”.

https://www.instagram.com/p/B0Os2TeI02h/?utm_source=ig_embed
https://www.instagram.com/p/B0RDbD_ofFP/?utm_source=ig_embed

S obzirom na to da su često meta tračeva, uglavnom na temu Ronaldovih avantura s drugim ženama, Georgina se svijetu trudi dokazati da je slavni fudbaler i dalje – samo njezin. Tako je nedavno objavila fotografiju na kojoj se ljube u brodskom jacuzziju i popratila je komentarom: “Moja ljubav.”

https://www.instagram.com/p/BzFp9LII6TH/?utm_source=ig_embed

Zgodna brineta Ronalda je osvojila 2016. godine radeći kao asistentica prodaje za robnu marku Gucci. Prije dvije godine dobili su kćerku Alanu Martinu, a zajedno odgajaju i troje starije Ronaldove djece.

Danas objavljeno

Pola vijekaa album “School`s Out” Alisa Kupera: Zvuk mladosti koja je završena

Vanja A

Ovo je jelovnik najzdravijeg naroda na svijetu

Vanja A

Nježna i prefinjena vojvotkinja u drugačijem svjetlu

Vanja A

Ostavite komentar