Lijepa i uspješna plivačica kuma je Ane Ivanović - BIGportal.ba
Ex Yu

Lijepa i uspješna plivačica kuma je Ane Ivanović

Plivačica Miroslava Najdanovski (33) za Srbiju je plivala na tri Olimpijade, a Olimpijske igre u Pekingu donele su joj i veliko prijateljstvo.

Miroslava Najdanovski, koju zovu Minja, je pre nešto više od dve godine završila profesionalnu karijeru i u tridesetim godinama postala “penzionerka”.

Njihovo prijateljstvo počelo je na Olimpijskim igrama u Pekingu 2008. godine, kada su obe nosile grb Srbije.

Minja, koja baš kao i Ana, izbegava da u javnosti govori o odnosu sa svojom kumom, ali je jednom prilikom je otkrila njihov odnos.

“Period tokom OI u Pekingu je bio izuzetno loš za mene, jer sam imala zdravstvenih problema, ali zato su se tu rodila prijateljstva za ceo život i vrlo sam srećna što imam tako kvalitetne ljude oko sebe. Ne volim mnogo da pričam o svom kumstvu, jer je to lična stvar”, rekla je Minja u intervjuu za “Alo”.

Minja je pre nešto više od dve godine završila profesionalnu karijeru i u tridesetim godinama postala “penzionerka”.

Ona se zaposlila u timu Olimpijskog komiteta Srbije, i bazen i svetla reflektora na takmičenjima zamenila – kancelarijom.

“Sport mi je pružio mnogo toga i moja velika želja je bila da ostanem u sportu. Želja je bila obostrana kada je reč o OKS-u. Zadovoljstvo je biti deo ovog tima. Trenutno se uvodim u ceo program i uživam u tome”, rekla je.

Danas objavljeno

Goca Šaulić otkrila detalje suđenja: Bilo je mučno

Vanja A

Aki Rahimovski biće sahranjen u Zagrebu!

Vanja A

Muž Vesne Trivalić je poznati plastični hirurg: Zbog njega je napustila Srbiju

V.R.

Ostavite komentar