"Liga šampiona će ugasiti Evroligu" - BIGportal.ba
Košarka Sport

“Liga šampiona će ugasiti Evroligu”

Dimitris Janakopulos, kontroverzni vlasnik Panatinaikosa, saopštio je da izlazi iz grčkog velikana i da je klub na prodaju za 25 miliona evra.

Janakopulos se godinama unazad nalazi u sukobu sa Evroligom i postoji velika verovatnoća da će “zeleni” napustiti elitnom takmičenje.

“Evroliga je crna kutija. Timovi ne znaju gde prihodi odlaze i kome odlaze. Evroliga je dostigla nultu tačku, a sve zahvaljujući Đordiju Bertomeuu”, rekao je Janakopulos i dodao:

“Na poslednjoj konferenciji za medije predstavnici Real Madrida su rekli da Evroliga ne može da postoji bez Panatinaikosa. Neka neko to kaže gospodinu Bertomeuu”.

Vlasnik PAO ističe da će Liga šampiona ugasiti Evroligu.

“Evroliga je konačno dobila pravog protivnika. Liga šampona je organizacija koja nadolazi i spremna je da ugasi Evroligi. Pre dve godine se to nije činilo tako, ali sada jeste“.

Vlasnik Panatinaikosa istakao je da je klub na prodaju.

“Panatinaikos je na prodaju za 25 miliona evra. Napuštam PAO kao šampiona i sa glavom na gore. Završio sam svoje u Panatinaikosa, odluka je definitvna i neopoziva“, rekao je Janakopulos i dodao:

“Nisam rekao da PAO neće igrati Evroligu. Situacija će biti dodatno procenjena. Nadam se da ćemo odlučiti da izađemo i priključimo se Ligi šampiona”.

B92

Danas objavljeno

“Izvinite, pogriješili smo”

Zeljka

Kraj Superlige: Izašli svi Englezi!

Zeljka

Siti se definitivno povukao iz ESL

Zeljka

Ostavite komentar