Liga nacija: Odbojkaši Srbije u Novom Sadu prvo protiv Japana - BIGportal.ba
Odbojka Sport

Liga nacija: Odbojkaši Srbije u Novom Sadu prvo protiv Japana

Odbojkaška reprezentacija Srbije će na početku Lige nacija igrati u Novom Sadu protiv selekcija Francuske, Rusije i Japana, saopštio je Odbojkaški savez Srbije.

Foto: FIVB

Srbija će biti domaćin 4. grupe prvog vikenda Lige nacija od 31. maja do 2. juna u dvorani SPC “Vojvodina” u Novom Sadu.

Nacionalni tim će u prvom kolu igrati protiv Japana, u drugom protiv Francuske, dok će u poslednjem kolu Srbija snage odmeriti protiv Rusije.

U okviru drugog vikenda (7 – 9. jun), Srbija će gostovati u Kanadi (8. grupa), a rivali će joj, pored domaćina, biti Nemačka i Australija.

Treći vikend će se odigrati od 14. do 16. juna, a Srbija će igrati u 9. grupi, u Portugaliji, sa domaćinom, Brazilom i Kinom.

U okviru četvrtog vikenda (14. grupa), od 21. do 23. juna, Srbija će igrati u Italiji, a rivali će joj biti i Argentina i Poljska.

Poslednji, peti vikend je na programu od 28. do 30. juna, a Srbija će igrati u 19. grupi u Bugarskoj, sa domaćinom, Iranom i SAD.

Finalni turnir će se odigrati od 10. do 14. jula u Čikagu. Pored SAD, plasman na Finalni turnir će izboriti pet najuspešnijih selekcija sa ukupne tabele posle 15 odigranih utakmica.

Danas objavljeno

Cicipas spriječio senzaciju, Siner “nulom” do četvrtfinala, iznenađenje na AO, 115. izbacila drugu

Zeljka

Skandal na Evropskom prvenstvu: Karabatić igrao pozitivan!

Zeljka

Gazeta delo Sport: Vlahović u Juventusu

Zeljka

Ostavite komentar