22. Jula 2019.

Lidija Vukićević napunila 57 godina

Big Portal

Poznata glumica Lidija Vukićević u subotu je napunila 57 godina, a na društvenim mrežama pokazala je kako izgleda za svoj rođendan.

https://www.instagram.com/p/B0EPn1Novn9/

– Razmišljam i sabiram sve blagoslove koje mi je Bog dao i srećna sam. Moram da vam kažem (ne znam kako se to zove) ali ja i dalje mislim da mi najljepši dani i najlepše stvari tek dolaze, vjerovatno sam nepopravljiv optimista. Veliku ljubav svima šaljem, zahvaljujem se na divnom zajednički provedenom vremenu, svim porukama i želim vam zdravlja – napisala je Lidija ispod fotografija u žutoj haljini.

https://www.instagram.com/p/B0I1I5ToWM6/?utm_source=ig_embed

Glumica se davne 1991. godine bila udala za fudbalera Mitra Mrkelu, a Lidija i on su u braku dobili dva sina, Andreja i Davida. Na društvenim mrežama mogu se pronaći njihove fotke sa vjenčanja, a evidentno je da se Lidija gotovo uopšte nije promijenila.

Mitar Mrkela igrao je za OFK Beograd i Crvenu zvezdu, a trenutno je direktor mlađih kategorija u Fudbalskom savezu Srbije. Od Lidije se razveo 2000. godine, kada je Andrej bio u prvom razredu osnovne, a David imao tri godine.

https://www.instagram.com/p/BQdCQpHBcuy/?utm_source=ig_embed

Lidija je u intervjuima otkrila da je sinove podigla bez ičije pomoći. Smatra da je figura oca bitna, ali ne kao uloga majke.

– Sama sam vaspitavala djecu. Apsolutno sam im i jedan i drugi roditelj. Ne kažem da se moj bivši suprug nije bavio njima. Naravno da jeste, ali je drugačije meni jer živim s njima sama posljednjih 17 godina. Andrej je bio u prvom razredu osnovne, a David je imao tri godine kada smo se razveli. Ne podnosim izraz samohrana majka. I ne podnosim da čujem da se majka žali kako sama mora sve – rekla je Vukićevićeva.

SVET
Foto: Instagram

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare