Ličnosti godine Mila Kunis, Metju Mekonahi..... - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Ličnosti godine Mila Kunis, Metju Mekonahi…..

Časopis „Pipl“ za ličnosti 2022. godine proglasio je glumce Milu Kunis i Metjua Mekonahija.Izbor je napravljen na osnovu zalaganja i prikupljanja sredstava za dobrotvorne fondove.

Glumac Metju Mekonahi, izabran je za ličnost godine zbog zalaganja u svom rodnom gradu u kome je bila pucnjava koja je potresla ceo grad. Mila Kunis prikupljala je sredstva za pomoć porodicama u Ukrajini.

Mila Kunis, Dženifer Hadson i kreatorka i Kvinta Branson proglašene su za ljude godine po izboru časopisa Pipl za 2022. Časopis je predstavio svoju godišnju listu, a glavna urednica Vendi Naugl objasnila je da su ovogodišnji dobitnici izabrani zbog njihovih napora da pomognu drugima.

Hadson i Branson su nagrađeni za svoj rad u medijima. Hadsonova, koja je ove godine pokrenula dnevni tok-šou, citirana je zbog njenih napora da stvori inkluzivnu emisiju u kojoj su se svi osećali dobrodošli.

Svaki od dobitnika je predstavljen na posebnoj naslovnici koja ističe njihov doprinos.

„Moramo da radimo bolje i više za našu decu”, istakao je glumac Metju Mekonahi, dok Hadson ističe: „Živim svoj san – i učim kako ide”.

Prethodni dobitnici nagrada bili su Džordž Kluni, Regina King, dr Entoni Fauči, Sandra Oks, Selena Gomez i Simon Bajls.

RTSmagazin.

Danas objavljeno

Ruku pod ruku sa sinom: Ponosna mama uživa u komplimentima na račun svog izgleda

Vanja A

Pokazala grudi na reliju – vozač izleteo sa staze

Vanja A

Fascinantne psihološke činjenice o ljubavi

Vanja A

Ostavite komentar