LG predstavio K40s i K50s telefone iz srednjeg segmenta - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

LG predstavio K40s i K50s telefone iz srednjeg segmenta

Južnokorejska kompanija LG je zvanično predstavila svoja dva najnovija telefona iz srednjeg segmenta tržišta – LG K40s i LG K50s.

LG K40s stiže sa neimenovanim procesorom, sa taktom od 2GHz i osam jezgara. Displej je veličine 6.1 inč i ima HD+ rezoluciju i 19.5:9 odnos stranica. U vrhu displeja se nalazi izrez gde je smeštena 13MP selfi kamera. Na poleđini telefona je sistem sa dve kamere (13MP glavna i 5MP ultraširoka).

Telefon će imati 2GB ili 3GB RAM-a, dok se skladišni prostor od 32GB može proširiti preko microSD slota. Kapacitet baterije je 3500mAh. Na kraju, telefon je MIL-STD 810G kompatibilan, što znači da može da izdrži dosta padova pre nego što se ošteti.

LG K50s stiže sa većim ekranom (6.5 inča), a ostatak karakteristika je nešto bolji nego kod K40s modela. Tu je ista HD+ rezolucija, izrez u obliku kapljice, s tim što je baterija kapaciteta 4000mAh. Na poleđini ovog telefona su tri kamere, a uz 13MP glavnu i 5MP ultraširoku, sada je tu i 2MP depth kamera. Prisutan je isti 2GHz osmojezgarni procesor, dok su memorija i skladište dostupni samo u 3GB/32GB kombinaciji.

LG K40s i LG K50s stižu u Aurora Black i Moroccan Blue bojama, a od oktobra će se naći u prodaji u Evropi i ostalim delovima sveta. Cena telefona će biti potrvrđena kasnije.

Izvor: GSMArena

Danas objavljeno

Evropa bi mogla dobiti nove preklopne telefone kompanije Oppo

Vanja A

Signal upozorio korisnike

Vanja A

„Uspavani džin“ Antarktika bi mogao da potopi planetu, čovječanstvu bi bilo bolje da ga ne budi

Vanja A

Ostavite komentar