LG objavio cijene za neke od ovogodišnjih OLED TV modela - BIGportal.ba
Hardware i software Tehnologija

LG objavio cijene za neke od ovogodišnjih OLED TV modela

LG je svoju novu 2019 OLED TV liniju prikazao nedavno, a kompanija je konačno u poziciji da potvrdi koliko će ovi televizori koštati. S obzirom na to da LG kreira premijum OLED TV uređaje, njihova cena je usklađena sa karakteristikama koje nude.

LG će svoje nove 2019 C9 i E9 serije početi da isporučuje narednog meseca. C9 serija uključuje 65-inčni model (3499 dolara) i 55-inčni model (2499 dolara), dok E9 ima varijantu od 65 inča. Takođe, postojaće i 55-inčni E9, sa cenom od 3299 dolara, kao i 77-inčni C9 model koji će koštati 6999 dolara. Navedeni televizori stižu tokom maja i juna.

Pogledajte još: LG predstavio prvi svetski OLED TV koji se uvija

Južnokorejska kompanija će takođe objaviti i osveženi LG “Walpaper” TV, koji će biti dostupan u varijantama od 65 i 75 inča, kada se budu pojavili u prodaji ovog juna. Podrška za Apple AirPlay 2 je jedna od novih funkcija koje karakterišu najnovije LG televizore.

Veliki broj korisnika takođe s nestrpljenjem očekuje LG OLED TV koji se uvija, a koji je prezentovan tokom ovogodišnjeg CES sajma. Kompanija je istakla da će sa isporukom ovog modela početi u narednim mesecima, ali nije poznato po kojoj ceni.

Izvor: Ubergizmo

Danas objavljeno

RTX 3090 Ti grafička karta koštaće pravo malo bogatstvo

Zeljka

Izbrasali ste fotografiju na WhatsAppu? Evo kako da je vratite

Vanja A

Apple potvrđuje da na iPhone 13 seriji nema poništavanja pozadinske buke tokom telefonskih poziva

Vanja A

Ostavite komentar