LG nagovještava telefon sa dva ekrana pred IFA sajam - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

LG nagovještava telefon sa dva ekrana pred IFA sajam

Dok Samsung i Huawei planiraju da novu eru mobilnih telefona započnu preko savitljivih modela, LG u planu ima nešto drugačiji pristup.

Dok Samsung i Huawei planiraju da novu eru mobilnih telefona započnu preko savitljivih modela, LG u planu ima nešto drugačiji pristup.

Kada je južnokorejska kompanija objavila svoj LG V50 ThinQ telefon prošle godine, predstavila je i dodatnu futrolu sa ekranom, što je uređaj moglo pretvori u svojevrstan sklopivi telefon. Dual Screen folio futrola je stigla sa 6.2-inčnim OLED panelom i korisnicima je nudila mogućnost sekundardnog ekrana za multitasking, gejming ili kreiranje fotografija.

LG sada planira da ovo nadogradi preko dolazećeg V60 ThinQ modela, koji će biti predstavljen tokom IFA sajma u Berlinu, u septembru. Kompanija je objavila i kratak tizer kojim nagoveštava korišćenje drugog displeja.

Drugi displej deluje kao da ima identične dimenzije kao sam telefon, što bi bio napredak u odnosu na prvu generaciju sekundarnog displeja koji je imao manju dijagonalu i deblje okvire. Pored ovoga, Display Screen druge generacije bi trebalo da ima i manji spoljni displej za obaveštenja, vreme i datum.

Više detalja nije poznato, a sve karakteristike će biti objavljene 6. septembra tokom IFA sajma.

Izvor: GSMArena

Danas objavljeno

LG za pet godina u gubitku 4,5 milijardi dolara, razmišlja o izlasku sa tržišta pametnih telefona

V.R.

Telegram nema end-to-end enkripciju po difoltu

V.R.

Gejmeri su 2020. proveli mnogo više vremena na Steam-u

V.R.

Ostavite komentar