Ležerno za after parti: Pjevačica pokazala treću haljinu sa svog vjenčanja - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Ležerno za after parti: Pjevačica pokazala treću haljinu sa svog vjenčanja

Britanska pjevačica Eli Golding udala se za trgovca umjetninama Kaspara Džoplinga u avgustu prošle godine, a tek sada je na svom Instagram nalogu pokazala treću haljinu koju je nosila na vjenčanju.

Ona je sudbonosno “da” izrekla u raskošnoj venčanici modne kuće Kloi (Chloe) krojenoj u viktorijanskom stilu s visokim ovratnikom, volanima i ručno ušivenim perlicama, a za svadbeno slavlje se presvukla u potpuno drugačiju i puno jednostavniju haljinu.

https://www.instagram.com/p/B13x9ohnhkC/?utm_source=ig_web_copy_link

Njenu drugu venčanicu dizajnirala je Stela Mekartni, a za razliku od prve ova nije po sebi imala nikakvih detalja, već je pratila liniju tela i otkrila malo više, tačnije ramena i noge kroz visoki prorez na donjem delu, piše Index.

https://www.instagram.com/p/B2PCeO2jFuo/?utm_source=ig_web_copy_link

Pevačica je objavila crno-belu fotografiju na kojoj pleše sa šampanjcem u ruci u lepršavoj bijeloj haljini koja je u gornjem delu krojena kao košulja, pa se od struka, koji je naglašen vrpcom, naglo širi i ima dugački šlep. Reč je o kreaciji Karoline Herere koju je Eli, kako je otkrila u opisu fotke, nosila dan nakon venčanja. Zbog toga je ova haljina i puno ležernija od prethodne dve.

https://www.instagram.com/p/B187mIWFRXz/?utm_source=ig_web_copy_link

Danas objavljeno

Istraživači rešili zagonetku o biskupovoj mumiji sahranjenoj sa fetusom, rezultati su očaravajući!

Vanja A

Pravi CAT WALK: Ova maca bi mogla da drži časove modelinga

Vanja A

Dogodilo se na današnji datum, 21. april

Vanja A

Ostavite komentar