26. Februara 2022.

Lepoj Breni i poslije 40 godina JEDNA stvar narušava duševni mir

Big Portal

Pevačica skoro 40 godina je na estradi i važi za jednu od našihnajvećih zvezda, a sada je otkrila da i posle toliko vremena pevanja postoje stvari koje joj smetaju na nastupima.

– Iskrena da budem, uglavnom dođem sat, dva pred nastup, već spremna. Imam gotovu i frizuru i šminku. Jedino ne volim da oko mene bude gužva, vika, da se stvara panika. Bitno mi je da na binu izađem u duševnom miru – rekla je ona istakla da koncerti više nisu kao nekada:

https://www.instagram.com/p/CaCy9jEs9Xh/?utm_source=ig_web_copy_link

– Današnji nastupi se dosta razlikuju. Od ’82. do ’91. godine imala sam po dva koncerta dnevno sa „Slatkim grehom“, putovali smo, organizovali turneje… nakon svega što se izdešavalo ’91. godine koncerti su maltene nestali. Kada se stanje u regionu smirilo, pevači su se vratili nastupima, ali to nije bilo isto – rekla je pevačica.

O nasilju nad ženama

– Upućena sam u slučajeve nasilja nad ženama, a pomno pratim tu priču i na svetskom nivou. Volela bih da se društvo ozbiljno pozabavi temom zlostavljanja žena, dece, kao i pedofilijom. Mislim da bi trebalo zakonom mnogo strože kažnjavati takva dela. Takođe, javne ličnosti, ali i svi ljudi treba da daju podršku žrtvama nasilja. Svi koji su ikada doživljavali zlostavljanje treba da istupe i da otvoreno govore o svom problemu, da se oglase. Mislim da ne postoji ženska osoba koja nije zlostavljana na bilo kakav način – rekla je pevačica.

– Jedina razlika je ta što je ranije žene bilo sramota i strah da tu kažu. Takođe veoma je prisutna i osuda naroda, mnogi postavljaju pitanje zašto niste ranije to rekli. Pa možda pre 30 godina nisam imala hrabrosti, podršku javnosti… Danas bi to trebalo da bude drugačije – rekla je Brena.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare