Lepa Lukić napisala testament i odlučila: Njoj ostavljam sve! - BIGportal.ba
Ex Yu

Lepa Lukić napisala testament i odlučila: Njoj ostavljam sve!

Legendarna pjevačica Lepa Lukić stavila je u svoj testament mačku!

Diva narodne muzike ostaviće svo bogatstvo koje je stekla tokom 50 godina karijere bratancu Radisavu, ali uslovila ga je da mora da brine o njenoj Mazi. Ukoliko se bude dobro starao o maci, on će dobiti restoran, dva stana, kuću u i svu Lepinu ušteđevinu.

“Napisala sam u testamentu, u kom sam navela da moj bratanac mora da brine o mački ako ja odem pre nje. Radisav treba da čuva Mazu, da je pazi i mazi i naslediće sve što sam stekla tokom života. To sve stoji u dokumentu koji čuva moj advokat”, kaže Lepa Lukić.
FOTO: PRINTSCREEN, PREMIJERA

Pevačica objašnjava da je veoma vezana za macu, koju je udomila pre devet godina. Pošto nikada nije imala dece, Maza je Lepi kao ćerka.

“Ona je čudo od mačke, ja je doživljavam kao svoje dete. Zato sam morala da je zbrinem i da znam da će biti dobro kada ja odem na onaj svet. Od 2011. nas dve živimo zajedno kao majka i ćerka. Pravi je zvrk”, priča pevačica sa osmehom na licu.

FOTO: PRINTSCREEN/EXKLUZIV TV PRVA

Ona dodaje da sa svojom ljubimicom priča kao sa čovekom:

“Mnogo je pametna, ma pametnija je od mene! Ona se nikad nije pela na sto dok ja jedem, kao što to rade druge mačke. Ima svoje granule i kada kaže: “Mjauuu”, ja je pitam:”Sine, reci mi šta hoćeš, kaži majci šta želiš?” Odemo zajedno do mesta gde stoji njena posuda za hranu i ja joj sipam granule da jede. Kada se nakrka, odemo u spavaću sobu, ja ugasim svetlo, a ona se popne na krevet i čeka me da zajedno spavamo. Da živim sama, ja bih odlepila! Uz Mazu nikada nisam sama.”

Lukićeva kaže da su joj boravci u rijalitijima najteže padali zato što je morala da se odvaja od svoje mačke:

FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ

“Kada odem u rijaliti ili na put, nikog se ne uželim kao moje Maze. Svi znaju koliko je volim, pa me pitaju što je ne povedem sa sobom, ali ona je kućna maca, ne voli da menja okruženje, pa ja neću da je izlažem stresu.”

Lepa je donedavno ponovo bila u rijalitiju “Parovi” i tamo je uspela da pripitomi neke mačke. Zbog njih nije htela da izađe iz šoua.

“Hranila sam ih svaki dan. Kada smo se rastajali, htela sam da crknem! Mnogo sam plakala što odlazim iz rijalitija samo zbog njih. Ja uvek kažem: Ko ne voli životinje, ne voli ni ljude”, zaključila je Lepa.

Foto: ATA image
Izvor: Kurir.rs/K.Đ/Informer

Danas objavljeno

VOJAŽ U VEZI SA ŽENOM OD SULTANA? Svi bruje da je zaveo još jednu pjevačicu, a sad su se oboje oglasili

Vanja A

Ella Dvornik objavom nasmijala pratitelje

Vanja A

Ida Prester ovog proljeća donosi novi hit „Sad“

Vanja A

Ostavite komentar