Lepa Brena u haljini sa šlicem, HELIKOPTEROM DOŠLA U EMISIJU: Svi ostali bez teksta - BIGportal.ba
Ex Yu

Lepa Brena u haljini sa šlicem, HELIKOPTEROM DOŠLA U EMISIJU: Svi ostali bez teksta

– Mnogo je lakše i praktičnije doći na koncert helikopterom umesto automobilom – našalila se Brena prilikom snimanja legendarne scene, dok je izlazila na pistu sa natpisom “Studio”.

Pre tri decenije Lepa Brena sletela je helikopterom na stadion Vasil Levski u Sofiji, a ove subote ponoviće čuvenu scenu i helikopterom sleteti u emisiju “Studio”.

Za potrebe ove emisije, Lepa Brena je nakon pauze od godinu dana ušla u muzički studio, i zajedno sa produkcijom Skymusic uradila nove aranžmane svojih najvećih hitova.

Lepa Brena
Lepa Brena

– Za ovakvu jednu emisiju zaista se treba pripremiti, treba biti kreativan, treba uneti dosta duše i dosta emocije, i ja mislim da će publika prepoznati svu našu ljubav i naš trud da im prikažemo nešto što se razlikuje od svega do sada i što ima jedan drugačiji pristup – rekla je Brena i dodala:

– Ova emisija ima jedan viši produkcijski nivo i obraća se ljudima na drugačiji način. Suština je da širimo muziku, dobre vibracije i ljubav među ljudima koji se bave ovom vrstom umetnosti.

Lepa Brena
Lepa Brena

Ipak, tu iznenađenjima nije kraj. Drugi gost “Studija” je Ivan Tasovac, dugogodišnji direktor Beogradske filharmonije, čovek koji je uspeo u gotovo nemogućem – da približi klasičnu muziku onima koji je nikada nisu slušali. Posle dvadesetogodišnje pauze ponovo je seo za klavir, i u produkciji Skymusic Entertainment nastale su dve zanimljive i neobične kompozicije koje će odsvirati uživo u “Studiju”: obrada Mocartovog “Turskog marša” objedinjena sa Bella Ciao – himnom slobode duha, kao i Gnossienne No.1 Erika Satija, u kojem nije promenjena nijedna nota, ali mu je dodata autentična ambijentalna i “chill” atmosfera.

Blic.

Danas objavljeno

Nataša Bekvalac slavi 42. rođendan, dobila zanimljivu čestitku

Vanja A

Sindi Models objavila fotku sa izabranikom! Pojavila se na vjenčanju u seksi izdanju, a komentari na mrežama se usijali!

V.R.

Udovica Marinka Rokvića podijelila uspomene: „Ponekad je i žrtva odraz ljubavi“

V.R.

Ostavite komentar