Lepa Brena otvorila dušu o zdravstvenom problemu - BIGportal.ba
Ex Yu

Lepa Brena otvorila dušu o zdravstvenom problemu

Pevačica Lepa Brena teško podnosi situaciju sa korona virusom, zbog koje ne može da nastupa, ali ni da zagrli svoje najmilije. Osim toga, ona ističe da je posebno pažljiva zbog tromboze, koja je svrstava u ugroženu grupu građana, a zbog koje joj život nije isti kao nekada.

– Odavno sam naučila da probleme treba rešavati hladne glave. Nisam paničar. Kada sam se sa trombozom susrela prvi put, sve sam proučila i bila sam redovan pacijent. Navikla sam tako da živim, znam šta ne smem da pijem i jedem, kao i kako moj život treba da se odvija po zdravstvenim pravilima – ispričala je Brena i dodala:

– Naučila sam da živim po pravilima i da budem srećna. Ovo sa svim merama bezbednosti zbog virusa je mentalni atak na sve nas. Ova socijalna distanca je za mene emotivna distanca od svih ljudi koje volite, koje ne možete ni da zagrlite.

– To mi veoma teško pada. Vakcinisala sam se jer je to apsolutna kategorija zaštite i bez nje nema putovanja niti komunikacije. Ko želi da bude usamljen, neka bira šta voli. Svet živi i funkcioniše po pravilima i mi moramo da se uklopimo u njih – zaključila je Brena za “Stori”.

Danas objavljeno

Nataša Bekvalac slavi 42. rođendan, dobila zanimljivu čestitku

Vanja A

Sindi Models objavila fotku sa izabranikom! Pojavila se na vjenčanju u seksi izdanju, a komentari na mrežama se usijali!

V.R.

Udovica Marinka Rokvića podijelila uspomene: „Ponekad je i žrtva odraz ljubavi“

V.R.

Ostavite komentar