9. Oktobra 2022.

Lepa Brena objavila fotografiju, fanovi je kritikovali: “Bez ijedne bore?”

Big Portal

Brena je na fotografiji ispala kao da je u dvadesetim godinama, a njeni pratioci nisu se dali zavarati te su odmah primijetili da se pjevačica voli ”ispeglati” u Photoshopu.

”Bez ijedne bore?”, ”Kad bi lice tako izgledalo u tim godinama…”, ”A vidi je što se pomladila”, ”Meni govore da je prirodna, ipak, Brena lutka”, pisali su pratitelji.

Brena se na komentare nije osvrtala već je samo najavila turneju po Americi.

https://www.instagram.com/p/CjV1RbMOdjE/

Brena je jednom prilikom otkrila da je uspjela smršati gotovo 18 kilograma, a otkrila je i kako je to uspjela.

Dijeta koje se drži trajala je šest mjeseci, a uprkos teškim naporima pjevačica je uspjela u svome naumu.

”Ujutro sam obično jela jedno ili dva jajeta. Gledala sam da to budu organska jaja.

Za ručak je obično bila nekakva posna supa bez masnoće i rezanaca. Ustvari, to je bila voda u kojoj se samo parilo povrće, a ne kuhalo do besvijesti pa da ne dobijete niti jedan vitamin iz cijele priče. Tu je obavezno bilo i neko meso, koje je bilo na grilu ili je bilo kuhano. Za večeru je to bio komad ribe ili mesa, uz salatu”, otkrila je svoj meni.

Brena oduševljava svojom linijom u 62. godini, a kao pobornica zdravog načina života pjevačica se vodi mišlju “u zdravom tijelu zdrav duh” jedna od njezinih metoda za to je i meditacija.

“Svaki dan pijem puno vode, meditiram i vježbam. Ako mogu ja u 61. godini biti aktivna, onda mogu svi. Kada sam na putovanjima, trudim se otići na plažu ili bazen plivati. Najbitnije je da čovjek ne zapostavi tijelo, treba ga pokretati svakodnevno. Mi pjevači moramo paziti i na glas i njegovati ga. Ne pušim jer to uništava glasne žice. Ponekad s prijateljima volim nazdraviti čašom vina i to je sve”, ispričala je Lepa Brena.

Nezavisne.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare