Lepa Brena je zbog ovog problema bila u depresiji - BIGportal.ba
Ex Yu

Lepa Brena je zbog ovog problema bila u depresiji

Svaka žena nosi svoju lepotu na poseban način, ali ono šro svak od njih najviše ceni i voli na sebi je – kosa, naravno ako je gusta, duga, negovana…

Svaka žena nosi svoju lepotu na poseban način, ali ono šro svak od njih najviše ceni i voli na sebi je – kosa, naravno ako je gusta, duga, negovana… A kada se toj “grivi” nešto dogodi, tada nastaju problemi, koje neke žene mogu jako brzo da reše, dok je za neke druge to rešavanje u domenu “uzimanja kredita”.

Tako je i Lepa Brena nakon dugogodišnjeg bojenja kose u svetle nijanse, lakova, tapiranja… Svoje nežne vlasi počela da gubi i to u zabrinjavajućem obimu, kako piše Srpski Telegraf. Zalisci na čelu se povlače sve dublje, a gustina kose joj je drastično opala. Kako navodi pomenuti medij, Lepa Brena se prvi put pojavila sa perikom u oktobru prošle godine i to u Štark areni.

Njena prava kosa bila je srednje dužine, blago uvijena, dok je druga perika, koju je promenila na koncertu, bila kraća varijanta, dosta bujnija, pa je svima bilo jasno da to nije njena prirodna kosa.

– Brena zaista ima velike probleme sa svojom prirodnom kosom, koja je sa godinama sve ređa i opada joj svakoga dana sve više. Da je višegodišnje blajhanje, tapiranje i tretiranje vlasi na raznim snimanjima uzelo danak, ona je to shvatila kada je počela da se selfira svojim novim telefonom. Uplašila se kada je videla da spreda izgleda kao da je ćelava. Zalisci su toliko duboki da je to zastrašujuće. Neko vreme je pokušavala da pusti šiške ne bi li sakrila zaliske, nosila je klipse, nadogradnje i sve moguće dodatke, ali godine su učinile svoje, više ništa ne pomaže. Brena je pala u depresiju i jedno vreme je nosila kapice i kačkete sve dok joj njen frizer nije rekao da su idealno rešenje perike, koje su  danas toliko uznapredovale da malo ko može i da primeti da je na glavi veštačka kosa.Iako je ranije nosila perike i nisu joj bile omiljene, Brena je rešila da posluša svog saradnika, pa je naručila dve za probu. Obe je prošetala u Areni i bila je oduševljena komentarima– ispričao je izvor blizak folk zvezdi.

U pomenutom listu se navodi da je Brena tražila savet od iskusnije koleginice, Lepe Lukić, koja već decenijama nosi perike i ne pojavljuje se u javnosti bez njih.

Danas objavljeno

Snimanje dokumentarca o Novaku još nije završeno

Vanja A

Enis Bešlagić otkrio zašto radi u Hrvatskoj, a ne u Bosni i Hercegovini

Vanja A

Ljubivoje Ršumović napisao pjesmu kako je pobijedio koronu!

Vanja A

Ostavite komentar