Lepa Brena: "Imala sam po dva, tri ista, da bi jedan uvijek bio suv" - BIGportal.ba
Ex Yu

Lepa Brena: “Imala sam po dva, tri ista, da bi jedan uvijek bio suv”

Lepa Brena od samog početka karijere važila je za pevačicu koja je na muzičku scenu, pored novog žanra, unela i do tada neviđeni scenski i modni identitet. Kratke suknjice, šljokice i resice bile su njen zaštitni znak, a ona se sa setom u glasu prisetila tog vremena i objasnila zašto danas nema nijedan od tih kostima.

– Verovali ili ne, nisam uspela da sačuvam nijednu haljinu i nijedan kompletić iz perioda od 1982. do 1990. godine zato što su se svi oni raspali od znoja zbog onih mojih čuvenih „dva koncerta dnevno“ – rekla je Lepa Brena za “Alo”, i dodala:

– Sve te kostime mi je šila moja majka i pravila je uvek dva-tri ista da bih jedan suv imala za prvi koncert u 18 sati, a drugi za koncert od 20 sati. Pošto se svi sećamo kako su izgledali moji koncerti i koliko energije sam ostavljala na bini, ostala sam bez kostima, ali sačuvala sam uspomene.

Lepa Brena je naglasila da zbog toga posebno žali, jer bi mnoge haljine iz tog perioda danas bile pravi modni rariteti. Ona je objasnila i šta radi sa garderobom koju zbog prirode posla često kupuje, ali ne može da je nosi više od jedanput.

– Moj posao je takav da svu garderobu, kako privatnu, tako i scensku, poklanjam svojim drugaricama i prijateljicama – objasnila je Brena.

Danas objavljeno

Kim Kardashian ponovo iskopirala Jelenu Karleušu?

Vanja A

Marija Šerifović godinama ide kod terapeuta

Vanja A

Konstrakta pokazala kako uživa na odmoru

Vanja A

Ostavite komentar