Lepa Brena i Boba Živojinović slave 31. godišnjicu braka, a ovako je izgledalo njihovo vjenčanje - BIGportal.ba
Ex Yu

Lepa Brena i Boba Živojinović slave 31. godišnjicu braka, a ovako je izgledalo njihovo vjenčanje

Lepa Brena i Slobodan Boba Živojnović vjenčali su se na današnji dan 1991. godine i danas slave 31. godišnjicu braka. Tim povodom je legendarna pjevačica objavom na Facebooku podsjetila na najljepše trenutke njihovog braka.

Vjenčanje je održano u hotelu Interkontinental u Beogradu, koji je u to vrijeme bio među najluksuznijim hotelima u Socijalističkoj federativnoj republici Jugoslaviji. Brena je nosila vjenčanicu modne kuće Dior, a rađena je po mjeri. Mediji su pisali da su neki ljudi bili voljni otkupiti pozivnice kako bi mogli prisustvovati vjenčanju stoljeća, koje je koštalo 50.000 tadašnjih njemačkih maraka. Zanimljivo je to da mladenci nisu pozvali nikog od političara.

Video Player

Vanesa Šokčić je pjevala, a Saša Popović je bio zadužen za vođenje glavnog dijela programa. Navodno je bilo pripremljeno čak 650 vrsta jela. Ovaj događaj bio je toliko značajan da je zbog njegovog prijenosa prekinut Dnevnik.

– Ono što veže nas dvoje je ljubav, ali ona bez poštovanja ne bi postojala. Poslije toliko godina veze i braka čovjek nauči kako održati dobar odnos. Jer zašto bismo više energije i truda uložili u njegovanje nekog prijateljstva nego u našu zajednicu? Mi smo jedno drugom najvažnija podrška, izjavila je Brena jednom prilikom.

Azra.ba

Danas objavljeno

Jedna torba Didi J košta kao dva stana, a na cipelama zlatni Rolex satovi

Vanja A

Tuga u domu Radoša Bajića

Vanja A

Sloba Radanović prisjetio se svog djetinjstva i neostvarenih želja

Vanja A

Ostavite komentar