Leontina Vukomanović proslavila 50. rođendan i rastužila odlukom - BIGportal.ba
Ex Yu

Leontina Vukomanović proslavila 50. rođendan i rastužila odlukom

Leontina Vukomanović se krajem devedesetih godina prošlog vijeka probila kao pop pjevačica i ostala upamćena po velikim hitovima koji se i danas pjevaju.

Učestvovala je na skoro svim velikim muzičkim festivalima, odnela brojne nagrade, a onda je prestala da snima nove pesme. Okrenula se komponovanju i radu sa decom, a publika žarko želi da čuje neki novi njen hit.

Leontina danas proslavlja svoj pedeseti rođendan i postala je „većinska vlasnica svog života“, kako se to neretko kaže. Odluka koju je saopštila gostujući u emisiji “Kec na jedanaest” na “K1” mnogima se neće dopasti.

–  Trudiću se da i dalje idem punim tempom, kao i do sada. Danas jeste divan dan, zaista, ali ja rođendane nikada nisam doživljavala kao neko svođenje računa. Uvek sam radila ono što mi je najviše prijalo i ono što sam najviše volela. Ja sam vlasnica svog života i to je najvažnije – rekla je s osmehom Leontina svojim prijateljima Bošku i Aleksandri u pomenutoj emisiji.

–  Na svu sreću radim za druge i tako zadovoljavam svoju kreativnost. Biće novih pesama uskoro, ali neću ih pevati ja već Marija Šerifović, Aca Lukas… Ja ću pevati prateće vokale. Ipak je definitivno da ja kada je reč o pevanju – pevam samo novogodišnje pesme – našalila se Leontina i ovim sigurno rastužila svoje verene fanove koji su se nadali da će uskoro čuti neku novi hit koji ona peva.

 

Foto: ATA Images, Instagram

Izvor: Hellomagazin

Danas objavljeno

Petar Grašo o šalama na račun njegove veze sa Hanom

Vanja A

Otkriven pravi razlog razvoda braka Severine i Igora: U sve je umiješana porodica

Vanja A

Ana Stanić je objavila maksi singl: Moja Nova godina!

V.R.

Ostavite komentar