Lenovo Yoga tablet sa HDMI ulazom poslužiće kao drugi ekran - BIGportal.ba
Hardware i software Tehnologija

Lenovo Yoga tablet sa HDMI ulazom poslužiće kao drugi ekran

Uprkos činjenici da je popularnost tablet uređaja značajno opala u odnosu na vreme od pre par godina, Lenovo je primenio startegiju višestruke namene svojih Android tablet računara kako bi izazvao veće interesovanje korisnika.

Tako se različiti Yoga modeli mogu integrisati u Alexa smart sistem, dok drugi pak imaju Google asistenta i mogu poslužiti kao digitalni ram za slike u svrhu integracije sa Google Photos servisom itd. Najnoviji Yoga model koji se nedavno pojavio na tržištu Kine, raspolaže za HDMI ulazom. To svakako ima i gejming aspekt upotrebe jer možete povezati mobilnu gejming konzolu poput Nintendo  Switcha i igrati se na većem ekranu. Najlepše od svega što ste i dalje mobilni jer svoj tablet i gejming konzolu možete poneti gde god da krenete.

Lenovo Yoga tablet sa HDMI ulazom poslužiće kao drugi ekran

To je samo jedan vid dodatne upotrebe ovog tableta sa više mogućih namena. Možete ga povezati i sa laptop računarom kao dodatni ekran za prikaz sadržaja. Zatim se može povezati pomoću prateće aplikacije na Microsoft Xbox game striming servis, pružajući vam trenutke razonode sa najboljim igrama na Xbox platformi. Na žalost o ovom proizvodu nema puno detalja jer je za sada namenjen isključivo tržištu Kine. Pretpostavke su da bi uskoro mogao biti ponuđen i ostalim tržištima.

Benchmark.

Danas objavljeno

Google vraća aplikacije u Honor telefone

Zeljka

OnePlus i Oppo se spajaju – ujedinjenje kineskih giganta

Zeljka

iPad tržišno učešće nastavlja da raste

Vanja A

Ostavite komentar