Lenovo ThinkVision P44W je pravi monitor za profesionalce i gejmere - BIGportal.ba
Hardware i software Tehnologija

Lenovo ThinkVision P44W je pravi monitor za profesionalce i gejmere

Lenovo je predstavio novi monitor, koji je prvenstveno namenjen profesionalcima koji zahtevaju ultraširoki displej za superiornu produktivnost. Picture-by-Picture mod omogućava korisnicima da koriste i upravljaju sa dva video inputa, kao i za poboljšani multitasking.

Lenovo ThinkVision P44W je 43.4-inčni “borderless” monitor, sa 1800R zakrivljenošću, 32:10 odnosom stranica, maksimalnim osvežavanjem od 144Hz i odzivom od 4ms. Monitor takođe ima i HDR400 sertifikat, a koristi DWUXGA panel sa 3840 × 1200p rezolucijom.

Postolje monitora ima opcije nagibanja, okretanja i podizanja. Tu je i podrška za AMD FreeSync 2 tehnologiju, koja displeju omogućava da podešava stopu osvežavanja kako bi bila ista sa stopom renderovanja koju nudi grafički procesor. Ovo pomaže kod smanjenja cepanja ekrana u poređenju sa monitorima koji imaju fisknu stopu osvežavanja.

Kupci će moći da monitor nabave i uz opcioni odvojivi Harman Kardon sertifikovani zvučnik. Konekcione opcije uključuju dva HDMI 2.0 porta, DisplayPort, USB Type-C, izlaz za zvuk i četiri USB 3.0 porta. Smart Power funkcija omogućava monitoru da puni do dva druga uređaja.

Lenovo ThinkVision P44W će biti dostupan od aprila 2019. godine, po ceni od 1300 dolara.

Izvor: Ubergizmo

Danas objavljeno

FCC sertifikat potvrđuje brzinu baterije i punjenja Samsung Galaxy A33 5G telefona

Vanja A

Novi pristupačni Radeon PRO grafički akceleratori su stigli

Vanja A

Cooler Master lansira HAF 500, MasterBox TD300 Mesh i MasterBox 500

Vanja A

Ostavite komentar