Lenovo ThinkVision P40w je 40-inčni Thunderbolt 4 displej - BIGportal.ba
Nauka i IT Tehnologija

Lenovo ThinkVision P40w je 40-inčni Thunderbolt 4 displej

Lenovo je predstavio novi monitor, koji će dopunjavati najnoviju liniju kompanijinih ThinkPad uređaja. Lenovo ThinkVision P40w nudi 39.7-inčni panel sa 21:9 odnosom stranica, ima rezoluciju od 5120 x 2160p WUHD, ali i još neke zanimljive karakteristike.

ThinkVision P40w služi i kao dock za laptop, zahvaljujući Thunderbolt 4 portu sa jednim kablom, koji može da puni laptop brzinom do 100W. Takođe, može da obezbedi do 12 portova, uključujući dva Thunderbolt 4 porta i jedan USB Type-C. Lenovo je u uređaj uključio i eKVM, koji omogućava kontrolu dva uređaja preko ove kombinacije monitora i docka. Dodatani Thunderbolt 4 port omogućava priključivanje još jednog 5K monitora.Panel nudi 98% P3 spektra boja i uključuje hardverske nivoe smanjenja plavog svetla, kako bi se održao odgovarajući balans bele a da se pri tome i dalje smanjuje emitovanje plavog svetla.

Lenovo je i prvi proizvođač koji nudi profesionalni monitor sa ugrađenom Intel Active Management tehnologijom, kreiranom za integraciju sa vPro na ThinkPad uređajima i obezbeđivanje dodatnih mogućnosti upravljanja.

Lenovo ThinkVision P40w monitor će u prodaji biti dostupan od juna, po početnoj ceni od 1699 dolara.

Izvor: AnandTech

Danas objavljeno

Gigabyte je ozvaničio svoju prvu CMP 30HX kartu za rudarenje kriptovaluta

Vanja A

Patriot Viper najavljuje VP4300 M.2 Gen4 SSD seriju

Vanja A

Cooler Master predstavlja MasterBox 540 i MasterBox MB600L V2 kućišta

Vanja A

Ostavite komentar