1. Novembra 2021.

Lenovo ThinkBook Plus od 17 inča, ima sekundarni ekran za crtanje

Big Portal

Međutim, za razliku od trenutnog sistema od 13,3 inča, ne biste morali da okrećete mašinu da biste koristili ekran sa e-papirom na zadnjoj strani. Umesto toga, desno od tastature imate ekran u boji sa mogućnošću olovke koji možete da koristite za crtanje ili za beleške rukom.

Blas nije podelio druge detalje, ali 17-inčni ThinkBook Plus bi naizgled imao ekstra širok glavni ekran i dobio punu tastaturu zajedno sa velikim trackpadom. Očekujemo da će relativno brzi unutrašnji elementi pomoći u pokretanju drugog ekrana, slično kao i (pomalo) uporedivi Asus ZenBook Duo.

Nije sigurno kada će ovaj izuzetno veliki ThinkBook Plus biti isporučen tržištu. Lenovo je istorijski uvek rezervisao neke od svojih najvećih predstavljanja laptopova za CES u januaru, ali to ne sprečava kompaniju da ovakav uređaj lansira u poslednjem trenutku pred božićne i novogodišnje praznike. U svakom slučaju, slika sugeriše da Lenovo nije odustao od Plus koncepta – ako ništa drugo, istražuje nove koncepte koji bi se mogli pokazati privlačnim za kreativce i druge kojima nisu u prošlosti poklanjali dovoljno pažnje.

Bencmark.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare