Lenovo objavio promo video za svoj Legion Y700 gaming tablet, znamo gotovo sve specifikacije - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Lenovo objavio promo video za svoj Legion Y700 gaming tablet, znamo gotovo sve specifikacije

Menadžer proizvoda kompanije Lenovo, u najavi predstojećeg Legion Y700 tableta, rekao je da proizvod dolazi sa unapred instaliranim ZUI 13, koji uključuje novu funkciju: „režim super širokog vidnog polja“ za MOBA igre i druge gaming orijentisane karakteristike.

 Danas se na zvaničnom Weibo kanalu pojavio Lenovo Legion Y700 teaser video, koji pokazuje neke od informacija o konfiguraciji i spoljašnjem dizajnu.

Ovog puta Lenovo je dizajnirao Legion Y700 sa CNC metalnim okvirom, ekran ne koristi četiri strane dizajna jednake širine, R ugao je manji, na zadnjoj strani kućišta je odštampan „LEGION“ i „Lenovo“ logo, pozadi jedna kamera sa blicem, a vredi napomenuti da izgleda da je bočna strana tela opremljena sa dva nezavisna tastera na uglovima, verovatno kao okidači za gaming.U kombinaciji sa video snimkom i prethodnim pregledom, znamo da je Lenovo Legion Y700 je opremljen ekranom od 8,8 inča sa rezolucijom od 2560 × 1600p, koji podržava visoko osvežavanje od 120Hz, stopu uzorkovanja dodira od 240Hz i 100% DCI-P3 raspon boja. Pored toga, na video snimku možete videti da Legion Y700 podržava JBL audio sistem, Dolby Vision, Dolby Atmos.

Prema prethodnim zvaničnim podacima gaming testova, u testu brzine frejmova „Honor of King“, Y700 je stabilan tokom 119,1 kadrova u sekundi, brzina kadrova je skoro stabilna u pravoj liniji, ali najviša površinska temperatura tela je samo 36,5 ℃ na sobnoj temperaturi od 23 ℃.

Benchmark.

Danas objavljeno

Apple uskoro predstavlja svoj uređaj za proširenu i virtuelnu realnost

Vanja A

Prvi put u zadnjih 8 godina Xbox prodaja prestigla PlayStation u Japanu

Vanja A

Potvrđeno: Witcher 3 dobija nadogradnju

V.R.

Ostavite komentar