14. Februara 2022.

Lenovo Legion Y90 benchmarkovan sa 1TB skladišnog prostora i 18GB RAM-a

Big Portal

Nakon nekoliko pojavljivanja u raznim manje ili više pouzdanim glasinama, danas je Legion Y90 testiran sa 1TB skladišnog prostora i 18GB RAM-a. Leakster Lu Master je danas podelio Legion Y90 benchmark rezultate i rekao da je model „Lenovo L71061“ inženjerski primerak opremljen Snapdragon 8 Gen1 procesorom, sa 18GB + 1TB skladišnog prostora, sveobuhvatnim rezultatom za performanse od 1,11 miliona poena, i rezultatom za glatkoću rada 202,84 poena.

Prema prethodnim informacijama, „Lenovo L71061“ je dolazeći Lenovo Legion Y90. U međuvremenu, zvanični prikazi Legion Y90 gaming telefona su se mnogo puta pojavljivali i prikazuju dizajn sa ukupnim horizontalnim rasporedom, a Legion je jedini telefonski proizvod u industriji koji koristi ovaj izgled.

legiontest.jpgTakođe je očigledno da nova mašina ima dva ugrađena turboventila za aktivno hlađenje i plavi svetleći RGB Legion Big Y logo na sredini zadnjeg dela mašine. Zvanično, Lenovo Legion Y90 je opremljen Frost Blade Cooling Mobile sistemom, koji ima 300% povećanje aktivnog kapaciteta hlađenja sa dvostrukim ventilatorima u odnosu na svog prethodnika i obezbeđuje dodatnih 4W oslobađanja performansi.

Lenovo Legion Y90 specs leak - GSMArena.com news


Izveštaj, koji prenosi Sparrows news sa Weibo mreže, kaže da će Lenovo Legion Y90 biti opremljen 6,9-inčnim Samsung E4 OLED ekranom na prednjoj strani sa rezolucijom od 2460 x 1080, podržavajući brzinu osvežavanja od 144 Hz i brzinu uzorkovanja dodira od 720 Hz.

Vredi napomenuti da je 18 GB memorije premašilo trenutni standardni kapacitet memorije mnogih računara za igre, tako da se vredi radovati tome što bi Lenovo Legion Y90 mogao imati jake performanse kao što imaju i gaming računari. Naravno, ne pričamo o istoj snazi, ali za jedan gaming telefon, ovo je neprikosnoveno. Barem do sada.

Benchmark.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare