Lenovo Legion 2 Pro će biti predstavljen 8. aprila - BIGportal.ba
PlayGameR Tehnologija

Lenovo Legion 2 Pro će biti predstavljen 8. aprila

Prošlog meseca smo imali priliku da vidimo objavu nekoliko gejming telefona, kao što su ZTE Nubia Red Magic 6 serieja, Asus ROG Phone 5 linija i dva Xiaomi Black Shark 4 modela. Sada je došlo vreme da bude predstavljen i Lenovo Legion 2 Pro, a znamo da je zvanični datum objave…

Prošlog meseca smo imali priliku da vidimo objavu nekoliko gejming telefona, kao što su ZTE Nubia Red Magic 6 serieja, Asus ROG Phone 5 linija i dva Xiaomi Black Shark 4 modela. Sada je došlo vreme da bude predstavljen i Lenovo Legion 2 Pro, a znamo da je zvanični datum objave uređaja 8. april.

Vest je objavila gejminga divizija kompanije Lenovo na Weibo mreži. Premijum telefon će biti “heroj koji stiže kako bi rešio probleme koje drugi ne mogu“, a očekuje se da ovo znači da će implementirati neke karakteristike koje do sada nisu viđene na mobilnim ueđajima.

Jedan od ranijih tizera je sugerisao dual-turbo sistem hlađenja sa dva fizička ventilatora u telefonu, što bi bilo prvi put primenjeno u ovom segmentu industrije.

Očekuje se i Snapdragon 888 čipset, 16GB RAM-a, do 110W brzo punjenje preko dva USB porta, kao i primamljiv dizajn, na šta smo već navikli od Lenovo Legion linije telefona.

Izvor: GSMArena

Danas objavljeno

Koliko su bezbjedni vaši podaci na telefonu?

Vanja A

Odlaganje premijera izazvalo pad akcija Electronic Arts

Vanja A

Microsoft ipak povećava cijenu Xbox konzola

Vanja A

Ostavite komentar