Lena Kovačević: Prirodna, bez silikona - BIGportal.ba
Ex Yu

Lena Kovačević: Prirodna, bez silikona

Izgled Lene Kovačević nikoga ne ostavlja ravnodušnim

Svojom moćnim vokalom džez umetnica oduševljava publiku i pokreće najlepše emocije kod pripadnica nežnijeg pola, a na izgled Lene Kovačević nijedan muškarac ne može ostati ravnodušan.

Lena Kovačević leto provodi radno u Crnoj Gori, ali da i te kako uspeva da predahne te iskoristi sunčane dane na plaži svedoče objave na njenom “Instagram” profilu.

instagram printscren

Iako se ne dešava često da nas ova harizmatična dama obraduje fotografijama u kupaćem kostimu, pevačica je sada napravila izuzetak te pokazala svoju zavidnu figuru i izgledom oduševila čitavu javnost.

Pohvalni komentari ne prestaju da se nižu, a pored fotke na kojoj Lena pozira u moru, ona je objavila i šaljivi  “Insta story” na kojem su joj trbušnjaci u prvom planu te stavila komentar da je spremna za “Survivor”.

instagram printscren

Mnogi se slažu da je Lena dama bez premca koja pažljivo bira svoje toalete, a neko ko ne zna ne bi mogao ni pretpostaviti da je umetnica u februaru proslavila 40. rođendan.

Lena Kovačević godinama važi za jednu od najlepših žena sa javne scene, a nedavno je za naš magazin istakla da se u životu susretala sa predrasudama prema lepim ženama.

– Lepa žena ima manje šanse da bude ozbiljno shvaćena, barem na početku. Nemoguće da je lepa i da je još, recimo, i talentovana ili da je supermama ili da je pravi prijatelj, nešto mora lepoj ženi da se zameri. To sam videla posmatrajući druge žene, kako ih svet odmerava i koje predrasude sve postoje”, rekla je Lena za “Story”.

Izvor: Story

Danas objavljeno

Nedeljko Bajić- Tajno se vjenčao, tajno se razveo

Vanja A

Isplivala fotka Dare Bubamare bez fotošopa

Vanja A

Preminuo klavijaturista grupe “Kerber”

Vanja A

Ostavite komentar