Lena Kovačević pred praznike snimila baladu prepunu emocija - BIGportal.ba
Ex Yu

Lena Kovačević pred praznike snimila baladu prepunu emocija

Lena Kovačević je objavila novi singl pod nazivom ”Požuri”. U najpozitivnijem smislu Lena nastavlja da pomjera granice i donosi nam emotivnu baladu za koju sa pravom možemo reći da predstavlja pravo osvježenje na našoj muzičkoj sceni.

Kompozitor i tekstopisac pesme “Požuri” je Vladimir Danilović, aranžer Darko Dimitrov. Ovo je pesma koja je nastala u dahu zajedničke energije tima sa kojim Lena poslednjih godina kreira singlove, a u susret album koji je u pripremi za izdavačku kuću Magic Records.

Pored novog singla, Lena do kraja godine nastupa na koncertima u inostranstvu, a već u subotu 7. decembra održaće treći raspodat koncert u Nemačkoj ove godine, na kome nastupa uz simfonijski orkestar i ansambl Josef & Friends, članove državnog operskog orkestra Braunšvajg.

Inače, podsećanja radi, pevačica se nedavno našla u centru skandala jer su mediji u Nemačkoj i Austriji optužili Keti Peri da je upravo od Lene ukrala pesmu. Austrijski portal “Kosmo” ističe da je pesma “356” koju izvodi Keti Peri i koju je na Jutjubu preslušalo više od 42 miliona ljudi, kopija Lenine pesme “Kafe”.

Ona nije krila da ju je ova vest ujedno i obradovala

– To je fantastičan kompliment za ovu pesmu i za naše tržište. To znači da ima šanse za “Cafe” u Evropi, upravo jer je pesma jako slušana u Nemačkoj i Austriji i zato se desilo i da tamošnji mediji pišu o Keti Peri. Meni to svakako daje vetar u leđa da nastavim u istom smeru sa novim pesmama – ispričala je tom prilikom, ali i ovom novom baladom ispunila obećanje koje je dala. Pesma je divna i očaraće vas već na prvo slušanje.

Idealna za praznike pred nama, kada ples dok se ponoć i početak Nove godine bliže…

Foto: Andreja Damnjanović

Izvor: Hellomagazin

Danas objavljeno

Ne pijem godinama a u kockarnicu u životu nisam ušao!

Vanja A

Vesna Zmijanac: Oni s kojima sam se poklapala bili su tuđi

Vanja A

Jelena Karleuša pored pjevanja pokreće novi biznis?!

Vanja A

Ostavite komentar