Leksington: Nove pjesme, pa turneja - BIGportal.ba
Ex Yu

Leksington: Nove pjesme, pa turneja

Bojan Vasković, frontmen “Leksingtona”, o planovima i aktivnostima svoje grupe

 Foto: Antonio Ahel/ ATA Images

Bojan Vasković, frontmen “Leksingtona”, o planovima i aktivnostima svoje grupe

– Nikada nismo prekidali sa nastupima, malo smo se odmorili od autorskog rada i sada krećemo u nove pobede – najavljuje Vasković. – Sa pesmom “Kad anđeli padnu” otvorili smo sezonu snimanja, a nekoliko numera smo već završili i objavljivaćemo ih u narednom periodu.

Vokali Bojana i pevačice Jovane Pajić, koja se pridružila “Ministarkama” pre pola godine, odlično su se uklopili u duetskoj baladi. Na prvi pogled možda deluje kao neočekivani spoj, ali kako za naš list ističe Vaskovića, njih dvoje se poznaju dugi niz godina i dobri su prijatelji, tako da ovo nije samo poslovna saradnja. Ideja za duet potekla je od kompozitora i tekstopisca Miloša Roganovića, koji i u ovom slučaju potpisuje muziku i tekst, a inače je osnivač ženskog benda “Ministarke”.

Vasković kaže da je Jovana neko koga izuzetno ceni i poštuje i kao osobu i kao pevača, a da ništa manje reči hvale nema ni za “Ministarke”, te da je veoma zadovoljan saradnjom sa njima:

– Pesma “Kad anđeli padnu” poručuje da je ljubav najjača i da na kraju pobeđuje sve nedaće.

“Leksington” se, kaže, priprema i za letnju turneju od početka juna do kraja avgusta, koju će ove godine, uz koncertne aktivnosti i klupske nastupe, provesti uglavnom u Crnoj Gori, ali i u regionu.

RAZMAZIO SAM ĆERKU

BOJAN uspešno usklađuje roditeljsku ulogu i profesionalne obaveze, jer, kako ističe, za sve ima vremena kada se čovek dobro organizuje. Pevač sa suprugom Aleksandrom ima malu Anđelinu, koja će uskoro napuniti četiri godine, a Bojan otkriva da je popustiljiv tata.

– Više sam je razmazio nego što sam strog, u svakom slučaju uživam u roditeljskoj ulozi – priznaje frontmen “Leksingtona”.

Danas objavljeno

Ana Bekuta se povlači iz javnosti: Upitni nastupi u Banjaluci i Trebinju

Vanja A

Nataša Bekvalac otkrila da joj muškarci ne prilaze

Vanja A

Jelena Karleuša EMOTIVNOM OBJAVOM otkrila detalje Anine i Mrkine ljubavi

Zeljka

Ostavite komentar