Lejdi Gaga: Više puta sam silovana kada sam imala 19 godina - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Lejdi Gaga: Više puta sam silovana kada sam imala 19 godina

Pjevačica Lejdi Gaga u intervjuu Opri Vinfi otvoreno je progovorila o silovanjima koja je doživjela kada je imala 19 godina i mentalnim problemima sa kojima se suočava, a koji su nastali kao posledica traume.

Lejdi Gaga je još pre nekoliko godina otkrila javnosti da je bila žrtva silovanja, a u intervjuu Opri Vinfi je ispričala da je više puta doživela silovanje kada je imala 19 godina. Kako kaže, to je kod nje stvorilo posttraumatski sindrom.

“Nisam imala nikoga ko bi mi pomogao, nisam imala terapeuta, nisam imala psihijatra, nisam imala doktora koji bi mi pomogao da prođem kroz to. Odjeanput sam postala zvezda. Putovala sam po celom svetu, od hotelske sobe, do garaže, scene… i nikada se nisam s time suočila”, ispričala je Gaga.

Posle intervjua voditeljka je otišla u bekstejdž kako bi se pozdravila s pevačicom i zahvalila joj na iskrenosti tokom razgovora. Susret je kod obe izazvao suze.

“Bila si tako neverovatna. Bila si tako dobra, tako ranjiva, tako stvarna. Nisam mogla da verujem da to radiš”, kroz suze je govorila Opra dok je prilazila Lejdi Gagi.

Govoreći o intervjuu voditeljka je rekla da nije očekivala da će sa Gagom govoriti o toj temi, ali pošto su već stigle do toga dozvolila je pevačici da se otvara i bude hrabra.

Izvor: N1

Danas objavljeno

Kevin Spejsi ide na sud zbog optužbe za zlostavljanje

Vanja A

R’Boni Gabriel prva Filipinka s titulom mis Amerike u posljednjih 60 godina

Vanja A

Stvari koje trebaš znati ako želiš da imaš psa i mačku istovremeno

Vanja A

Ostavite komentar