Lejdi Gaga i Fibi će zajedno otpjevati "Smelly cat" u "Prijateljima" - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Lejdi Gaga i Fibi će zajedno otpjevati “Smelly cat” u “Prijateljima”

Dugo očekivano okupljanje ekipe serije “Prijatelji” donosi pravo iznenađenje – Lisa Kudrou i Lejdi Gaga zajedno će otpevati pjesmu “Smrdljiva mačka” iz treće sezone.

Prošlo je 17 godina od kada su glumci popularnog sitkoma ponovo bili na okupu, a zvanično je potvrđeno da će publika i u predstojećem specijalu “Prijatelja” gledati originalnu glumačku postavu, iako neće ponavljati svoje uloge Džoi, Čendlera, Monike, Rosa, Rejčel i Fibi.

Jedan od najpopularnijih likova u seriji je definitivno Fibi Bufe, koja je tokom deset sezona odigrala mnoge nezaboravne scene.

The Friends reunion has been filmed! - Masala.com

Najupečatljiviji su njeni, najblaže rečeno, loši ali smiješni pokušaji da postane muzičarka. Među pjesmama u kojima se Fibi uvijek bavila čudnim temama kao što su samoubistvo, boja njene spavaće sobe i zavisnost od svinjskog mesa, upravo je njena “Smrdljiva mačka” ostala zauvijek upamćena.

Danas je znaju čak i oni koji nikada nisu gledali “Prijatelje”, ili bar ne često. Kako piše časopis Varajeti, Kudrou ne samo da će ponovo izvesti ovu pjesmu već će je pratiti i pop ikona, Lejdi Gaga.

Kako je objasnio producent novih epizoda Ben Vinston, on i Kudrou su bili saglasni oko izbora zvijezda koje će se pojaviti.

“Prošli smo kroz nekoliko imena i oboje smo se složili da bi Gaga bila pun pogodak jer se ona na toliko načina osjeća bliskom sa Fibi, kao što je već jednom rekla. To je bio zaista lijep trenutak. I Ladi Gaga je pristala. Bili smo tamo sa dvije gitare, sa Lisom i Gagom, i razrađivali scenu”, rekao je Vinston.

Inače, ovo neće biti prvi put da Fibi izvodi “Smelly cat” sa pravom muzičkom zvijezdom. Krisi Hinde iz grupe “The Pretenders” pojavila se u jednoj epizodi, a zapravo je ona jedan od autora originalne pjesme, posebno pravljene za seriju, prenosi B92.

B92.

Danas objavljeno

Ko u Zagrebu zarađuje skoro 3.000 evra mjesečno?

Zeljka

Ljudi nemaju ništa protiv seksa sa robotima

Zeljka

Proglasila štrajk nakon optužbe muža da samo on čisti, pa poslije slikala haos koji je nastao u kući

Zeljka

Ostavite komentar