Lejdi Gaga govori srpski u novom filmu - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Lejdi Gaga govori srpski u novom filmu

Društvenim mrežama se već neko vrijeme šire isječci iz filma, a na jednom od njih se čuje kako Patricija, odnosno Gaga, izgovara – “kreten”.


Lejdi Gaga, odnosno Patricija Guči, u dijalogu sa svojim kolegom i glumcem Adamom Drajverom, koji je u filmu Mauricio Guči, odnosno njen bivši muž, njemu upućuje sledeću rečenicu: “

Don’t be such a kreten”, odnosno “Ne budi toliki kreten”, nakon čega joj Mauricio odgovara: “Don’t call me kreten, sweety”, odnosno “Ne nazivaj me kretenom, dušo”.

Listajući Tik Tok srpski korisnici su svakako ostali oduševljeni čuvši da se u filmu o kojem ne prestaje da se govori i na kojem neke od glavnih glumaca čine neka od najpoznaijih imena svetske kinematografije poput Džareda Letoa, Al Paćina i Selme Hajek i mnogih drugih, nisu mogli a da ne posumnjaju i istraže da li je u pitanju montaža, što ipak izgleda nije slučaj.

Podsetimo, film “House of Gucci” inspirisan je šokantnom istinitom pričom o porodičnoj imperiji svetski poznatog modnog brenda Guči, dok je radnja zasnovana na istoimenoj knjizi Sare Gej Forden.

Glassrpske.

Danas objavljeno

Kevin Spejsi ide na sud zbog optužbe za zlostavljanje

Vanja A

R’Boni Gabriel prva Filipinka s titulom mis Amerike u posljednjih 60 godina

Vanja A

Stvari koje trebaš znati ako želiš da imaš psa i mačku istovremeno

Vanja A

Ostavite komentar