Legendarni glumac otkrio zbog čega je osijedio preko noći - BIGportal.ba
Ex Yu

Legendarni glumac otkrio zbog čega je osijedio preko noći

Tragedija koja ga je promenila za čitav život

Glumac i profesor na Fakultetu dramskih umetnosti, Dragan Petrović Pele, u jednom intervjuu je progovorio o jednom od najtežih trenutaka u životu.

 Njemu su naime pred sam početak predstave javili da mu je poginuo stariji brat. Na pitanje kako čovek tako nešto izdrži, glumac je rekao:

– Izdrži. To je onaj mehanizam samoobmane. Isto je kao i kad se posečeš. To ne boli odmah, boli kasnije. Nalet adrenalina. U prvom trenutku ne osećaš ništa, onda kad se malo osvestiš osećaš bes pa tek onda tugu – rekao je Pele.

Vest o tome da mu je brat Zoran poginuo zatekla ga je u pozorištu i to pred sam početak predstave.

“Saznao sam pred sam početak predstave. Bila je to sećam se ‘Kolubarska bitka’. Nije u to vreme bilo mobilnih telefona, neko je javio u pozorište. Pitao sam Mišu Janketića, pošto u toj predstavi on igra glavnu ulogu, a ja sam imao dve-tri scene, da li mogu da idem, da li može da igra bez mene. Kaže mi – naravno. Ulećem u neku krntiju od auta koji sam tada vozio i odlazim. Kasnije sam se osvestio. Imao sam 28 godina tada. I kada sam se vratio na Akademiju, vratio sam se kao sed čovek – ispričao je Pele svojevremeno u emisiji “TV lica kao sav normalan svet.

Danas objavljeno

Raskinuli Rada Manojlović i Haris Berković, oglasio se otac pjevačice

Vanja A

Vanna iznenadila novom fotkom, fanovi pišu da je nisu prepoznali

Vanja A

Najseksepilnija Severinina izdanja zbog kojih joj mnogi zavide

Zeljka

Ostavite komentar