Lečić: Bio sam na poligrafu na sopstveni zahtev - BIGportal.ba
Ex Yu

Lečić: Bio sam na poligrafu na sopstveni zahtev

Glumac Branislav Lečić dao je izjavu u policiji u svojstvu građanina, čemu je prisustvovao i zamenik javnog tužioca Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, i u potpunosti negirao navode Danijele Štajnfeld, rekla je Tanjugu portparolka tužilaštva Ivana Rakočević. Lečić je, nakon razgovora u policiji, izjavio da je poligrafsko ispitivanje obavljeno na njegov izričit zahtev.

Ivana Rakočević je istakla da Više javno tužilaštvo u Beogradu nastavlja sa prikupljanjem dokaza, kako bi se donela odluka o daljem toku postupka.

Saslušanje glumca Branislava Lečića završeno je nešto posle 21 čas nakon što je više od sedam sati odgovorao na pitanja policije u Policijskoj stanici 29. novembar u vezi sa prijavom koleginice Danijele Štajnfeld da ju je silovao 2012. godine.

Nakon informativog razgovora, Leččić je za Tanjug izjavio da je zadovoljan profesionalnim pristupom koji su pokazali službenici policijske uprave i postupajući zamenik javnog tužioca.

“Moja izjava je data tamo gde treba. Poligrafsko ispitivanje je obavljeno na moj izričit zahtev i sve informacije za koje je javnost zainteresovana u vezi ovog slučaja, nalaze se na tim adresama – policija i tužilaštvo”, rekao je Lečić.

Pozvao je sve medije da ga više ne kontaktiraju na ovu temu, jer neće davati izjave.

Smatra da o ovoj temi dalje treba da odgovore daju policija i tužilaštvo.

RTS

Danas objavljeno

Miroslav Ilić izgubio na sudu od bivše ljubavnice

Vanja A

Indi mora na operaciju

Vanja A

Mirka Vasiljević o svom djetinjstvu: Ismijvali su me i nazivali seljančicom

Vanja A

Ostavite komentar