Leaker tvrdi da su ovo pravi renderi jednog od telefona iz Huawei P50 serije - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Leaker tvrdi da su ovo pravi renderi jednog od telefona iz Huawei P50 serije

Pretpostavlja se da se u dva velika prstena kamere nalaze četiri kamere, uključujući jedan veliki senzor od 1 inča za glavnu kameru

Najnovije vesti o P50 seriji je render koji je na Tvitteru objavio korisnik @RODENT950. Ovaj leaker navodi da ovi prikazi ne predstavljaju prototipove, već stvarne rendera telefona. U ovim renderima vidljiv je niz kamera u velikim prstenovima koji prikazuju tri kamere u gornjem klasteru i jednu u donjem. Nagađa se da je donja kamera glavna kamera sa ogromnim senzorom.

Prethodna curenja o informacijama vezanim za ovaj telefon, zaista su pokazivala dvostruke prstenove koji su deo podešavanja kamere, ali raspored kamera ispod prstenova nikada nije bio jasno definisan. Špekulacije u komentarima tvita sugerišu da možda postoji telefoto kamera, ali ne vidimo i periskopsku. Pa opet, info je da Huawei ima tri varijante P50, pa je moguće da vidimo osnovni model P50.

Leaker tvrdi da su ovo pravi renderi jednog od telefona iz Huawei P50 serije

Korisnik @alfavien je uspeo da zumira fotografiju i razazna ono što izgleda kao Leica 13-90 mm kamera. Neki korisnici u komentarima nagađaju i da periskopska kamera P50 može da ima promenljivi zum.

Priča se da će se P50 isporučivati sa 6,3-inčnim ekranom i centriranom selfi kamerom. Govori se i da će se lansirati sa Sonijevim 1-inčnim IMX 800 senzorom, a postoje ukupno četiri kamere. Očekuje se da će Huawei P50 trio biti lansiran negde krajem maja ili u junu.

Izvor: GSM Arena

Danas objavljeno

Samsung Galaxy S22 i S22+ će imati 50MP glavnu kameru, odgovarajući telefoto objektiv

Vanja A

Microsoft širi svoj ‘Designed for Xbox’ program na HDMI 2.1 monitore i televizore

Vanja A

iPhone sa skladištem od 1TB se možda neće pojaviti pre 2022. godine

Vanja A

Ostavite komentar