Lažna dojava o bombi u sjedištu agencija „Rusija sevodnja“ u Moskvi - BIGportal.ba
Svijet Vijesti

Lažna dojava o bombi u sjedištu agencija „Rusija sevodnja“ u Moskvi

MIA „Rusija sevodnja“ dobila je lažnu dojavu da je u njenoj centrali u centru Moskve postavljena bomba. Pripadnici Ruske garde i službe bezbednosti novinske agencije nisu otkrili nikakav sumnjiv predmet tokom provere zgrade na Zubovskom bulevaru. Očekuje se dolazak kerovođa sa službenim psima radi detaljnije provere, dodaje se u saopštenju agencije….

MIA „Rusija sevodnja“ dobila je lažnu dojavu da je u njenoj centrali u centru Moskve postavljena bomba.

Pripadnici Ruske garde i službe bezbednosti novinske agencije nisu otkrili nikakav sumnjiv predmet tokom provere zgrade na Zubovskom bulevaru.

Očekuje se dolazak kerovođa sa službenim psima radi detaljnije provere, dodaje se u saopštenju agencije.

U januaru ove godine u ruskim gradovima počeo je talas dojava o postavljenim bombama u administrativnim zdanjima i javnim objektima — od Dalekog istoka do južnih i severozapadnih regiona zemlje. Slična situacija dogodila se pre nešto više od godinu dana. Masovni pozivi s upozorenjima o postavljenom eksplozivu u ustanovama i tržnim centrima u Rusiji počeli su 11. septembra 2017. godine. Prema navodima Moskovske uprave Federalne službe bezbednosti, talas anonimnih poziva obuhvatio je 75 od 85 regiona u Rusiji, a samo u Moskvi je bilo oko 600 takvih upozorenja.

Danas objavljeno

Uhapšena još dva muškarca zbog ubistva Đokića

M.

Kod Okučana poginule tri osobe u sudaru

M.

Haos u Moskvi – srušen dio zida Kremlja

M.

Ostavite komentar