"Lažirao si povredu i nestao, a sada dijeliš lekcije. Sram te bilo" - BIGportal.ba
Košarka Sport

“Lažirao si povredu i nestao, a sada dijeliš lekcije. Sram te bilo”

Kvami Braun, bivši NBA as, imao je šta da poruči Stivenu Džeksonu, Gilbertu Arinasu i Metu Barnsu.

Stiven Džekson i Met Barns su autori podkasta “All The Smoke” koji je prilično popularan među NBA publikom.

Često se u tom podkastu moglo čuti slobodnije mišljenje na raznim temama, bilo sporta bilo politike, a pogotovo zbog svojih čudnih statova se kritikuju Gilbert Arinas i Stiven Džekson, bivši NBA igrači.

EPA/TANNEN MAURY

Arinas, Barns i Džekson su odabrali Kvamija Brauna kao najveće razočarenje u istoriji NBA lige i Braun je imao šta da kaže na to:

“Gilbert Arinas je nešto najgore za crnce, on glumi da voli crne ljude. On, Stiven Džekson i mali Met Barns koji sve to podržava kao mala curica, sva ta sr**a… Voleo sam te, a pokazao si da si uplašeni lažljivac koji mora da dokaže da je čvrst da bi mu crnci dozvolili da se druže, a nije dovoljno beo da se druži s belcima. Agresivni ste i glupi i ne poštujete druge ljude. Ja vas nikada nisam vređao. Šta vam je? Što otimate hleb drugim ljudima? Ko vas je vaspitao tako? Žao mi je sve trojice, jer me vi znate i umesto da se ponašate kao muškarci, vi ste kao neke devojčice. Gilbert Arinas… Zato misle da su crnci glupi, zbog njega. Nikada me nisu zvali u podkast, a u All The Smoke me stalno spominju. Osetljivi Džek je pričao o jedinstvu crnaca samo kad je onaj čovek umro, a oduvek je bio lažljivac i prevrtljivac. Znam te, crnjo, ti si plaćao ženama za s*ks. Drogirao si se. Znam te. Dobro te znam i prestani da me spominješ više, jer ja o tebi nigde ne pričam. Mi smo košarkaši, treba da budemo braća i treba da podržavaš braću, a ne da ih vređaš. Šta pričaš koji ku**c?! Kakav primer daješ deci? Niko u NBA nije propalica, u poređenju sa drugim igračima oni su najbolji. Na najvišem nivou nisu sjajni, ali pogledaj celokupnu sliku. Bio sam beskućnik. Otac me je ostavio na šinama, da me voz udari ako ne pazim. On je bio “pravi crnja”, po definiciji. Nisam osetljiv, ali da lupaš gluposti kako se plašim faula. Izašao sam iz povrede, imao operaciju i objašnjavao sam svom plejmejkeru gde želim loptu. Nije mi bacao lob pas nego od parket… Imao sam dabl dabl za četvrtinu, proveri to. Stiven Džekson, taj j***ni crnja je napustio tim, ostavio nas na cedilu jer su trejdovali Džeralda Valasa. Voleo sam ga i bio sam ljut kad je trejdovan, ali imam posao da završim. Stiven Džekson je lažirao povredu lista i pobegao, ostavivši nas da se borimo za plej-of i on sad ima obraza da priča kako je on veliki čovek. Sram te bilo. Šek nije mogao da me ugura. Kako te nije sramota Stivene? Pričaš o košarci, a tuko si ljude na tribinama i bio glupi gangster. Crnjo, uozbilji se. Imaš 42, 44 godine, a ponašaš se kao dete. Morate da imate više poštovanja za ljude koji su žrtvovali toliko toga da bi postali profesionalci i izdržavali porodice. O tome većina ljudi samo sanja. Posvetite se pravim problemima, a Stiven treba da ostavi marihuanu i povuče pantalone do struka i ponaša se kao odrasla osoba. Gilberte, bio sam tih za tebe, ali pazi se jer možda neću još dugo ćutati. Nedostajali ste mi, stalno me napadate, ne znam ko vas plaća, ali prestanite s tim. Potrebna vam je stručna pomoć”, rekao je Kvami Braun.

https://twitter.com/ClutchPointsApp/status/1394391216020594688?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1394391216020594688%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.b92.net%2Fsport%2Fkosarka%2Fnba.php%3Fyyyy%3D2021mm%3D05dd%3D18nav_id%3D1859624

Sportklub.

Danas objavljeno

Sjajni Mitrović: Srbija se sa četiri gola oprostila od Beograda

Zeljka

Đoković “počistio” Tijafoa!

Zeljka

Albanija pala u Izraelu u 92. minutu, Kipar šokirao Grčku

Zeljka

Ostavite komentar