Lazićeva vjerenica našla Darku poruke sa bivšom u telefonu, pa odvela sina! - BIGportal.ba
Ex Yu

Lazićeva vjerenica našla Darku poruke sa bivšom u telefonu, pa odvela sina!

Darko Lazić i Marina Gagić posvađali su se navodno na krv i nož zato što ona sumnja da je pjevač vara. Gagićeva se sa sinom navodno iselila iz porodične kuće u Brestaču jer je u Darkovom mobilnom telefonu pronašla poruke koje je razmjenjivao sa drugom ženom.

Lazić je navodno nedjeljama u kontaktu sa bivšom djevojkom koja takođe živi u Brestaču:

– Darko je nedavno u selu sreo bivšu djevojku sa kojom se kratko zabavljao. Ona ga je ostavila, što je tada povredilo njegovu sujetu, i kada ju je ponovo vidio, poželio je da je smuva. Poslije susreta je počeo i da je proganja. Stalno joj šalje poruke, a jednu od prepiski vidjela je i Marina – kaže izvor blizak pjevaču.

Prema njegovim tvrdnjama, Gagićeva je gledala po Darkovom telefonu dok je on spavao. Čim je vidjela poruke, odlučila je da spakuje svoje i Aleksejeve stvari i ode kod svojih roditelja u Pećince.

– Marina je pobijesnila kada je vidjela da se njen vjerenik dopisuje sa bivšom djevojkom. On se čak nije potrudio ni da obriše te poruke. Odmah je pokupila najosnovnije stvari i bebu i otišla u porodičnu kuću svojih roditelja. Kod njih je bila za vrijeme praznika, iako ju je Darko molio da se vrati kući. On je dolazio u Pećnice, ubjeđivao je da se vrati kući, ali Marina nije htjela ni da čuje za to. Obećavao joj je da će se promijeniti, da je više neće lagati, da će se javljati na telefon, ali ona je ostala neumoljiva.

Izvor objašnjava da Marina više ne vjeruje u Darkova obećanja zato što je on stalno laže.

– Uvijek ima glupe izgovore za svoje postupke. Ne dođe kući po dva-tri dana, a onda je slaže da je radio, da mu se ispraznila baterija. Ona je dugo padala na te njegove priče, ali sada je baš ljuta. Poznajući ih, vjerujem da će mu oprostiti i muvanje sa tom djevojkom, ali zasad ne popušta – rekao je izvor.

Izvor: Informer

Danas objavljeno

Bila je prva javna djevojka Željka Joksimovića, pogledajte kako ona izgleda

Vanja A

“Možda neću biti živa kad sin pođe u školu”: Supruga Dejana Tomaševića otvoreno o BORBI SA OPAKOM BOLEŠĆU

Zeljka

Mile Kitić otkrio da li je zaista dobio batine na nastupu: “Ovo je prava istina!”

Zeljka

Ostavite komentar