"Laže, imale smo seks - i nisam jedina": Koleginica prozvala Denis Ričards - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

“Laže, imale smo seks – i nisam jedina”: Koleginica prozvala Denis Ričards

Brendi Glenvil, 49-godišnja zvezda rijalitija “The Real Housewives of Beverly Hills” prozvala je na Tviteru svoju koleginicu Denis Ričards (50).

“Denis Ričards je trenutno u radio emisiji Džefa Luisa i mnogo laže”, tvitovala u petak, 11. februara.

“Imale smo seks jednom, nisam mogla da uđem u to, a desilo se milion odsto i uradiću test na detektoru laži”, nastavila je, dodajući: “I nisam jedina domaćica sa kojom je pokušala da ima seks”.

Dve glumice su godinama unazad otkrivale detalje u vezi sa njihovom navodnom vezom, a prošle godine Brendi je rekla da trenutno ne razgovara sa Ričardsovom.

Brendi je još u julu 2020. godine otkrila da je bila i izlasku sa Denis i njenim mužem Aronom Fajpersom, znajući da je on saglasan sa tim da Denis može, ukoliko to želi, da bude sa devojkama.

“Prve noći kada smo se srele, nešto se dogodilo”, rekla je tada Brendi.

Zatim je ispičala kako ju je Deniz pozvala u severnu Kaliforniju da provedu noć u hotelu. Tada petogodišnja ćerka Ričardsove i jedan od njenih prijatelja takođe su bili na ovom putovanju.

“Htela sam da dobijem svoju sobu, ali Deniz je rekla: ‘Ne samo ostani ovde. Dobro je. Doneću ti krevet na rasklapanje. Nije ga bilo… I tako sam spavala u krevetu sa Denis”, rekla je Brendi.

“Ne želim da me osuđujete. Ja sam biseksualka, to svi znaju. Moja deca to znaju. Bilo mi je neprijatno. Deca su bila dole, a mi u potkrovlju i nije bilo vrata. I jednostavno nisam mogla da uđem u to. Sledećeg dana, Denis mi je rekla: ‘Šta god da radiš, samo nemoj da kažeš Aronu. On će me ubiti’, a ja nisam znala šta se dešava”, dodala je Brendi.

Danas objavljeno

Forbs: Ilon Mask više nije najbogatiji čovek na svijetu

Vanja A

Supruga Aleka Baldvina prvi put progovorila o tragediji koja je njenu porodicu zavila u crno

Vanja A

Takmičar u njemačkom kvizu “Ko želi biti milioner?” dobio pitanje o BiH, trebala mu je pomoć

Vanja A

Ostavite komentar